• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
Napište svůj komentář k receptu

Powered by Ondra

autor: Znipah
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Powered by Ondra
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g kuřecí maso prsa (500-600 g)
    • 2
      kg brambory
    • broskvový kompot
    • 250
      ml smetana
    • 150
      g eidam sýr plátkový
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče nakrájíme brambory na kostičky, jemně posolíme, na jemné plátky nakrájíme kuřecí prsíčka a znovu jemně posolíme a posypeme vegetou. Na to položíme na kostičky nakrájené broskve a vše zalijeme smetanou a jemně podlijeme trochou šťávy z broskví. Pečeme na 250 °C dokud nejsou na povrchu opečená prsíčka a poté položíme plátky sýru na celý povrch.
2
Pečeme do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žitný chléb Ondra

Žitný chléb Ondra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie chocholová | 28. 7. 2007 20:36

    není těch brambor nějak moc?,k tomu masu se mi to zdá nepoměr.

  • Petr John :o) | 27. 7. 2007 12:14

    Tož a v jaké tróbě bych to měl píct? Protoža ta moja troba je horko cosi.. Nevím ak tomu se nadava.. prostě tam fuká jakési větr teplé.. tak taky na 250 °C ? zdravím P.Jahn

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:05

    pastis petite! .. nic sem nevynechal !! ,, normalne to dej pect vsechnoi najednoun ,nic nepredvaruj nebo tak ,, uvidis,ze ty brambory a to maso ve smetane krasne zmneknou součastne !!! ....

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:03

    brambory potom budou lehce nasladle ,ale uvidite, ze si pochutnate,,!!!!

  • m | 18. 4. 2006 21:45

    můžeš odpovědět sem, také by mi to zajímalo obojí.

  • Pastis Petite | 12. 4. 2006 12:47

    Jak poznám, že jsou prsíčka opečená, když jsou ponořená ve smetaně? Zatímco syrové brambory potřebují obvykle 20 a více minut, plátky prsíček jsou hotové za 10. Nevypadlo něco v textu?

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2006 11:19

    Ondro, nebudou ty brambory mít sladkou chuť?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskvový kompot Eidam sýr Kuřecí maso Smetana Sůl Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Dia roláda

Dia roláda

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

54
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
35
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
35
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
35
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
34
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Topmodelka Kurková zalovila v archivu: Tenkrát v Jičíně...

Topmodelka Kurková zalovila v archivu: Tenkrát v Jičíně...

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact