• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
Napište svůj komentář k receptu

Powered by Ondra

autor: Znipah
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Powered by Ondra
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g kuřecí maso prsa (500-600 g)
    • 2
      kg brambory
    • broskvový kompot
    • 250
      ml smetana
    • 150
      g eidam sýr plátkový
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče nakrájíme brambory na kostičky, jemně posolíme, na jemné plátky nakrájíme kuřecí prsíčka a znovu jemně posolíme a posypeme vegetou. Na to položíme na kostičky nakrájené broskve a vše zalijeme smetanou a jemně podlijeme trochou šťávy z broskví. Pečeme na 250 °C dokud nejsou na povrchu opečená prsíčka a poté položíme plátky sýru na celý povrch.
2
Pečeme do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žitný chléb Ondra

Žitný chléb Ondra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie chocholová | 28. 7. 2007 20:36

    není těch brambor nějak moc?,k tomu masu se mi to zdá nepoměr.

  • Petr John :o) | 27. 7. 2007 12:14

    Tož a v jaké tróbě bych to měl píct? Protoža ta moja troba je horko cosi.. Nevím ak tomu se nadava.. prostě tam fuká jakési větr teplé.. tak taky na 250 °C ? zdravím P.Jahn

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:05

    pastis petite! .. nic sem nevynechal !! ,, normalne to dej pect vsechnoi najednoun ,nic nepredvaruj nebo tak ,, uvidis,ze ty brambory a to maso ve smetane krasne zmneknou součastne !!! ....

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:03

    brambory potom budou lehce nasladle ,ale uvidite, ze si pochutnate,,!!!!

  • m | 18. 4. 2006 21:45

    můžeš odpovědět sem, také by mi to zajímalo obojí.

  • Pastis Petite | 12. 4. 2006 12:47

    Jak poznám, že jsou prsíčka opečená, když jsou ponořená ve smetaně? Zatímco syrové brambory potřebují obvykle 20 a více minut, plátky prsíček jsou hotové za 10. Nevypadlo něco v textu?

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2006 11:19

    Ondro, nebudou ty brambory mít sladkou chuť?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskvový kompot Eidam sýr Kuřecí maso Smetana Sůl Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…
25
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
24
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Cookies (Sušenky)
Cookies (Sušenky)

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact