• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Povedené řízky z kýty
Napište svůj komentář k receptu

Povedené řízky z kýty

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Povedené řízky z kýty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      stroužek česnek nemusí být
    • 80
      g hladká mouka
    • 80
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na řízky (já raději menší kusy) a naklepeme. 2 vejce rozšleháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Soli dáváme kávovou lžičku, dodatečně už nesolíme. Řízečky namáčíme ve vejci a dáváme do umělohmotné krabičky s víčkem do lednice. Necháme uležet 24 hodin a potom obalujeme v mouce, vajíčku a strouhance.
2
Tyto řízky jsou velice křehké, budete příjemně překvapeni!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřový gulášek z kýty

Vepřový gulášek z kýty

Řízky od Malé Fatry

Řízky od Malé Fatry

Řízky v kari těstíčku se sýrem

Řízky v kari těstíčku se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 6. 11. 2007 16:25

    Recept vypadá lákavě určitě vyzkouším.

  • Jolana Fričková | 1. 11. 2006 11:12

    Tento recept mě velice zaujal,hned na víkend vyzkouším,už si ho ukládám do oblíbených reptů.Díky za inspiraci.

  • Dáda | 2. 8. 2006 13:50

    Jsou fantistické, jiné již nedělám, s použitím různých koření jsou bezva i na přírokdní řízky

  • Marjánka | 21. 11. 2005 10:34

    Je to fajn. Já dělám něco podobného, ale k česneku přidám ještě majoránku a postup je takovýhle: Klasické plátky masa naklepané. Na prkýnku rozetřu česnek (dost!) s majoránkou a solí, tuhle směs lehce natřu na maso a obalím v mouce, vajíčku, strouhance. Uležet se můžou nechat. Obvykle se na ně ale tak těšíme, že je spořádáme hned.

  • Jarka z Bratislavy | 19. 11. 2005 20:38

    Oceňujem recept. Robím niečo podobné, len opačne. Rezne obalené v trojobale ešte pred smažením namočím do rozšľahaného vajíčka. Smažím vo väčšom množstve tuku (rezne musia byť ponorené) a zakryté po oboch stranách. Najlepšie a veľmi krehké a šťavnaté sú z krkovičky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

145
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
136
Dýňová tortila
Dýňová tortila
129
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
111
Máslové řízky
Máslové řízky
52
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87):  Kdo jsou mecenáši pohřbu?

Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87): Kdo jsou mecenáši pohřbu?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Povedené řízky z kýty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact