• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
Napište svůj komentář k receptu

Pomyšlení

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomyšlení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • cibule
    • kapie
    • nákládané žampiony
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli, sterilované kapie a žampiony a zalijeme minutkovou šťávou. Následně dochutíme sójovkou.
2
Vytvořili jste velice dobré jídlo, s kterým si myslím, budete spokojeni. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 16. 10. 2006 22:56

    ano je to ono může být v kostkách nebo jako dehydrát nebo také jako pasta

  • JitkaH. | 14. 10. 2006 20:07

    Prosím ta minutková šťáva je v kostkách? Koupila jsem od Magi šťávu k vepřovému masu,je to ono?

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:54

    paní Terezo myslím že toto se opravdu netýká nějakých "magových"příchutí každá šťáva má svoji specifickou chuť a je jich více druhů takže máte co vyzkoušet....a zajímalo by mě které jídlo vám ode mně chutnalo stejně?????....s pozdravem

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:49

    paní Jano Z.tyto pokrmy jsou víceméně klasickými minutkami a proto bych doporučil dávat takové množství jako na minutku na jednu porci ....rád improvizuji a proto jsem i vám nechal "volnou ruku"a zrovna Vy jako zkušená kuchařka což já o sobě říct nemůžu by jste to měla dokonale zvládnout...samozřejmě se zkusím polepšit a na vaše přání vám rád tyto gramáže budu psát s pozdravem

  • Tereza Jarčušková | 10. 10. 2006 06:54

    Mne skôr vadia tie "magové" príchute v každom jedle. Podľa mňa má mať každé jedlo svoju vlastnú chuť a magi je niečo, čo dáva tú základnú chuť rovnakú, aj keď sa predávajú s rôznymi príchuťami. Koreniť a prichucovať sa dá rôznymi koreninami, ktorých chuť je jedinečná.

  • Jana Z | 9. 10. 2006 18:42

    Vadi mne docela,ze pan Jirout neuvadi mnozstvi.Kolik na pr.cibule ,zampionu a podobne.jsem zkusena kucharka,ale jidlo ktere neznam a delam poprve by zarucene pro dobry vysledek melo mit vse rozepsane.

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:47

    Maruško , je to určitě hodně podobné, výtažek je sypký,glutaman to bude určitě obsahovat,podívám se doma, ale je to strašně dobré a pokud to člověk necpe každý den,tak nevadí.A malé děti minutkami asi nekrmíme. Bývá to ale hodně , nevím jak kde , ale u nás je jen to velké balení - kolem kila.Doma na to juknu.

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:39

    Když jsem tu šťávu přidala do omáčky, tak manžel prohlásil, že tak dobrou omáčku už dlouho nejedl

  • Marie Horáková | 9. 10. 2006 13:34

    Já nejsem zrovna velkým přítelem těchto umělých dochucovadel, ale zkusit se má všechno. Můžete mi, prosím, někdo doporučit, která je nejlepší ?

  • Jaroslava Oumarová | 9. 10. 2006 13:29

    No tě pic, to abych si zřídila vývařovnu:-))))

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:26

    Já rovněž v Makru.U nás v Ostravě je několim druhů od Maggi- není to reklama,jen píšu,jakou opravdu mají.

  • Marie Holasova | 9. 10. 2006 13:26

    Minutkovou šťávu znám v podobě kostky, asi jako masox, není to něco podobného ? Asi to není nejzdravější !!!!!!!!!

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:19

    Minutkovou šťávu kupuji v Makru, je od Maggi a stojí okolo 150-170 Kč kilovka. Mají různé druhy

  • Jitka Bublová | 9. 10. 2006 13:09

    Můžete poradit, kde minutkovou šťávu koupím? Marně pátrám po obchodech a supermarketech, a nic. Od jaké je značky?

  • Sharo.n | 9. 10. 2006 11:35

    Mě by ten recept na minutkovou šťávu moc zajímal.Můžu poprosit o recept?

  • martin jirout | 9. 10. 2006 10:33

    protože není jenom jeden druh v podstatě je ke každému masu ta příslušná min.šťáva....a je to hlavně proto ,že se nemusíte zabývat různými vývary,hlavně je to totální ulehčení práce a vyplatí se to i finančně....protože takováto šťáva aby dosáhla takovéto kvality se vytváří minimálně 12 hodin vy jí máte za deset minut....--to je přesně ten důvod proč jí používám jestli chcete tak můžu napsat recept na normální minutkovou šťávu ....to udělám s radostí....

  • Kejty | 9. 10. 2006 09:21

    Proč do každého jídla dáváte minutkovou šťávu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Minutková šťáva Nákládané žampiony Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepice na smetaně

Slepice na smetaně

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Roláda s vajíčkovým salátem

Roláda s vajíčkovým salátem

Kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí směs se zeleninou

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

106
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
24
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
24
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact