• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
Napište svůj komentář k receptu

Pomyšlení

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomyšlení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • cibule
    • kapie
    • nákládané žampiony
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli, sterilované kapie a žampiony a zalijeme minutkovou šťávou. Následně dochutíme sójovkou.
2
Vytvořili jste velice dobré jídlo, s kterým si myslím, budete spokojeni. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 16. 10. 2006 22:56

    ano je to ono může být v kostkách nebo jako dehydrát nebo také jako pasta

  • JitkaH. | 14. 10. 2006 20:07

    Prosím ta minutková šťáva je v kostkách? Koupila jsem od Magi šťávu k vepřovému masu,je to ono?

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:54

    paní Terezo myslím že toto se opravdu netýká nějakých "magových"příchutí každá šťáva má svoji specifickou chuť a je jich více druhů takže máte co vyzkoušet....a zajímalo by mě které jídlo vám ode mně chutnalo stejně?????....s pozdravem

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:49

    paní Jano Z.tyto pokrmy jsou víceméně klasickými minutkami a proto bych doporučil dávat takové množství jako na minutku na jednu porci ....rád improvizuji a proto jsem i vám nechal "volnou ruku"a zrovna Vy jako zkušená kuchařka což já o sobě říct nemůžu by jste to měla dokonale zvládnout...samozřejmě se zkusím polepšit a na vaše přání vám rád tyto gramáže budu psát s pozdravem

  • Tereza Jarčušková | 10. 10. 2006 06:54

    Mne skôr vadia tie "magové" príchute v každom jedle. Podľa mňa má mať každé jedlo svoju vlastnú chuť a magi je niečo, čo dáva tú základnú chuť rovnakú, aj keď sa predávajú s rôznymi príchuťami. Koreniť a prichucovať sa dá rôznymi koreninami, ktorých chuť je jedinečná.

  • Jana Z | 9. 10. 2006 18:42

    Vadi mne docela,ze pan Jirout neuvadi mnozstvi.Kolik na pr.cibule ,zampionu a podobne.jsem zkusena kucharka,ale jidlo ktere neznam a delam poprve by zarucene pro dobry vysledek melo mit vse rozepsane.

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:47

    Maruško , je to určitě hodně podobné, výtažek je sypký,glutaman to bude určitě obsahovat,podívám se doma, ale je to strašně dobré a pokud to člověk necpe každý den,tak nevadí.A malé děti minutkami asi nekrmíme. Bývá to ale hodně , nevím jak kde , ale u nás je jen to velké balení - kolem kila.Doma na to juknu.

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:39

    Když jsem tu šťávu přidala do omáčky, tak manžel prohlásil, že tak dobrou omáčku už dlouho nejedl

  • Marie Horáková | 9. 10. 2006 13:34

    Já nejsem zrovna velkým přítelem těchto umělých dochucovadel, ale zkusit se má všechno. Můžete mi, prosím, někdo doporučit, která je nejlepší ?

  • Jaroslava Oumarová | 9. 10. 2006 13:29

    No tě pic, to abych si zřídila vývařovnu:-))))

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:26

    Já rovněž v Makru.U nás v Ostravě je několim druhů od Maggi- není to reklama,jen píšu,jakou opravdu mají.

  • Marie Holasova | 9. 10. 2006 13:26

    Minutkovou šťávu znám v podobě kostky, asi jako masox, není to něco podobného ? Asi to není nejzdravější !!!!!!!!!

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:19

    Minutkovou šťávu kupuji v Makru, je od Maggi a stojí okolo 150-170 Kč kilovka. Mají různé druhy

  • Jitka Bublová | 9. 10. 2006 13:09

    Můžete poradit, kde minutkovou šťávu koupím? Marně pátrám po obchodech a supermarketech, a nic. Od jaké je značky?

  • Sharo.n | 9. 10. 2006 11:35

    Mě by ten recept na minutkovou šťávu moc zajímal.Můžu poprosit o recept?

  • martin jirout | 9. 10. 2006 10:33

    protože není jenom jeden druh v podstatě je ke každému masu ta příslušná min.šťáva....a je to hlavně proto ,že se nemusíte zabývat různými vývary,hlavně je to totální ulehčení práce a vyplatí se to i finančně....protože takováto šťáva aby dosáhla takovéto kvality se vytváří minimálně 12 hodin vy jí máte za deset minut....--to je přesně ten důvod proč jí používám jestli chcete tak můžu napsat recept na normální minutkovou šťávu ....to udělám s radostí....

  • Kejty | 9. 10. 2006 09:21

    Proč do každého jídla dáváte minutkovou šťávu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Minutková šťáva Nákládané žampiony Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Makové koláčky

Makové koláčky

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
23
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
22
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
22
Bábovka z červené řepy
Bábovka z červené řepy
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphyová v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphyová v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact