Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Kotlety (řízky) v alobalu
Zapečené špagety II.
Rybízový čaj
Sumec dle baštýře Jardy
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Asijský králík - jednoduše a chutně
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Francouzský koláč s hruškami
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake