Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chudí rytíři
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Arašídové máslo
Drobenkový mazanec (bochánek)
Obložená vejce
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Broskvové (meruňkové) muffiny
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Avokádové lanýže
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Houbová omáčka s bramborovými buchtami