Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka
Rakvičky se šlehačkou
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Těstoviny s brokolicí raz dva
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Bramborové hrudky - smažené
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Řecký těstovinový salát
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Pikantní pečený bůček
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros