Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí kousky ala Donald
Španělské ptáčky trochu jinak
Bábovka šlehačka
Dušené jemné zelíčko
Bramboráky z kyselého zelí
Pomazánka z uzeného masa
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Banánové smoothie s avokádem
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem