• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z vepřové konzervy
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z vepřové konzervy

autor: ivasajdova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 19
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z vepřové konzervy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 50
      g máslo
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Do mísy dáme vepřové maso (snažíme se, abychom maso nabrali bez tuku), k tomu přidáme změklé máslo, majolku hořčici, kečup.
2
Osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou okurku a cibuli. Vše promícháme, popřípadě vyšleháme robotem. Dáme odležet do lednice a podáváme na čerstvém chlebu, nebo na topinkách.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Singapurské vepřové lístečky

Singapurské vepřové lístečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika | 20. 5. 2025 09:22

    Místo majolky dávám tatarku, dělám jednohubky a zdobím rukolou. A je to výborný ?

  • Viktor | 13. 5. 2016 12:06

    Přidal jsem 1prolisovaný stroužek česneku

  • Leoš Smítal | 24. 2. 2013 16:09

    Všechno dobrý,ale chybí tam aspon 4 stroužky česneku,pak je to pikantní 8-)

  • SkalilovaR(a)seznam.cz | 26. 10. 2012 17:25

    Místo majolky jsem dala celý sáček feferonové tatarky,taky dobrý.

  • jjj | 20. 9. 2011 18:56

    omlouvám se, ale právě jsem vyzkošela, ale bud se mi to nepovedlo, nebo e e e

  • Mira | 9. 3. 2011 15:07

    Velmi dobré na topince s česnekem

  • Valentinka I. | 26. 2. 2009 14:46

    Právě jsem dodělala a je výborná...jen jsem místo majolky dala tatarku light. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Valentinka I. | 26. 2. 2009 14:18

    Před chvílí jsem dodělala..jen místo majolky dala tatarku light a je výborná...dávám za 1 a do oblíbených .-)

  • Jana Zajíčková | 23. 11. 2008 16:12

    Do pomazánky přidávám trochu nastrouhaného křenu, pomazánka je pikantní.

  • Alena Babičová | 10. 7. 2007 11:20

    naprosto výborný, přidala jsem jen ty vajíčka na tvrdo, jinak žádná změna, dost mě překvapilo jak je dobrá, vepřovku totiž nemusim, takže dávám za 1 ,

  • Pavla Piskořová | 11. 5. 2006 11:55

    Pikantní je kombinace vepřovka+hořčice+na hrubo nakrájená cibule+sůl+pepř+malá konzerva sterilovaného hrášku.Manžel se po ní může utlouct.

  • Petra Vrbková | 25. 4. 2006 14:11

    Nejjednodušší a náramně chutné je provedení: vepřová konzerva + sádlo + cibule.

  • Mirka Vašulková | 22. 4. 2006 19:20

    Já to dělám podobně.Akorát s tím rozdílem že na konzervu dávám česnek 2 malé tatarky(vaničky)půl kelímku másla Perly a popřípadě nastrouhám 2-3 na tvrdo uvařená vejce.Dochucuji vegetou.Taky to je dobré.

  • Jiří Mlčoch | 29. 3. 2006 20:24

    Přidal jsem i vajíčko a musím říct,že to bylo moc dobre, dekuji za skvely recept :)

  • Otakar Richter | 14. 3. 2006 18:24

    Zkusil jsem dnes a přidal vajíčko podle pí. Zdenky a také trochu citronové šťávy, aby to bylo pikantnější. Potřebuje to hodně pepře nebo pálivé papriky, aby to nebylo nudné. Jinak velmi dobrá pomazánka i jako podklad pro obložené chlebíčky.

  • zdenka škovránková | 13. 3. 2006 11:16

    přidala jsem i vařené vajíčko. je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Sůl Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

44
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
33
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
32
Kvašáky
Kvašáky
31
Domácí kečup
Domácí kečup
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Pomazánka z vepřové konzervy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact