• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z vepřové konzervy
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z vepřové konzervy

autor: ivasajdova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 19
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z vepřové konzervy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 50
      g máslo
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Do mísy dáme vepřové maso (snažíme se, abychom maso nabrali bez tuku), k tomu přidáme změklé máslo, majolku hořčici, kečup.
2
Osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou okurku a cibuli. Vše promícháme, popřípadě vyšleháme robotem. Dáme odležet do lednice a podáváme na čerstvém chlebu, nebo na topinkách.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Vepřové s fenyklem

Vepřové s fenyklem

Singapurské vepřové lístečky

Singapurské vepřové lístečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika | 20. 5. 2025 09:22

    Místo majolky dávám tatarku, dělám jednohubky a zdobím rukolou. A je to výborný ?

  • Viktor | 13. 5. 2016 12:06

    Přidal jsem 1prolisovaný stroužek česneku

  • Leoš Smítal | 24. 2. 2013 16:09

    Všechno dobrý,ale chybí tam aspon 4 stroužky česneku,pak je to pikantní 8-)

  • SkalilovaR(a)seznam.cz | 26. 10. 2012 17:25

    Místo majolky jsem dala celý sáček feferonové tatarky,taky dobrý.

  • jjj | 20. 9. 2011 18:56

    omlouvám se, ale právě jsem vyzkošela, ale bud se mi to nepovedlo, nebo e e e

  • Mira | 9. 3. 2011 15:07

    Velmi dobré na topince s česnekem

  • Valentinka I. | 26. 2. 2009 14:46

    Právě jsem dodělala a je výborná...jen jsem místo majolky dala tatarku light. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Valentinka I. | 26. 2. 2009 14:18

    Před chvílí jsem dodělala..jen místo majolky dala tatarku light a je výborná...dávám za 1 a do oblíbených .-)

  • Jana Zajíčková | 23. 11. 2008 16:12

    Do pomazánky přidávám trochu nastrouhaného křenu, pomazánka je pikantní.

  • Alena Babičová | 10. 7. 2007 11:20

    naprosto výborný, přidala jsem jen ty vajíčka na tvrdo, jinak žádná změna, dost mě překvapilo jak je dobrá, vepřovku totiž nemusim, takže dávám za 1 ,

  • Pavla Piskořová | 11. 5. 2006 11:55

    Pikantní je kombinace vepřovka+hořčice+na hrubo nakrájená cibule+sůl+pepř+malá konzerva sterilovaného hrášku.Manžel se po ní může utlouct.

  • Petra Vrbková | 25. 4. 2006 14:11

    Nejjednodušší a náramně chutné je provedení: vepřová konzerva + sádlo + cibule.

  • Mirka Vašulková | 22. 4. 2006 19:20

    Já to dělám podobně.Akorát s tím rozdílem že na konzervu dávám česnek 2 malé tatarky(vaničky)půl kelímku másla Perly a popřípadě nastrouhám 2-3 na tvrdo uvařená vejce.Dochucuji vegetou.Taky to je dobré.

  • Jiří Mlčoch | 29. 3. 2006 20:24

    Přidal jsem i vajíčko a musím říct,že to bylo moc dobre, dekuji za skvely recept :)

  • Otakar Richter | 14. 3. 2006 18:24

    Zkusil jsem dnes a přidal vajíčko podle pí. Zdenky a také trochu citronové šťávy, aby to bylo pikantnější. Potřebuje to hodně pepře nebo pálivé papriky, aby to nebylo nudné. Jinak velmi dobrá pomazánka i jako podklad pro obložené chlebíčky.

  • zdenka škovránková | 13. 3. 2006 11:16

    přidala jsem i vařené vajíčko. je to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Sůl Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Kuřecí koktejl

Kuřecí koktejl

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Italská caponata

Italská caponata

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Koprová omáčka s hříbky

Koprová omáčka s hříbky

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

32
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
24
Rychlá houbová omáčka
Rychlá houbová omáčka
21
Rozlítaný ptáček
Rozlítaný ptáček
20
Celerový krém
Celerový krém
18
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Pomazánka z vepřové konzervy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact