Krekry s krémem z telecích jater
Ragú z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamózní. 8-)
Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.
Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\
Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.
Opraveno, díky.
Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?
Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Náš domácí štrúdl
Kuskusový salát s jogurtem
Těstovinový salát s červenou řepou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Hroznové smoothie
Špenátovo-vločková polévka
Čokoládová babka
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki