Krekry s krémem z telecích jater
Ragú z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamózní. 8-)
Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.
Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\
Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.
Opraveno, díky.
Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?
Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.
Zapečené filé na špenátě
Rumové koblihy
Václavkový guláš
Tvarohová buchta tříbarevná
Selská směs
Bramborová pomazánka II.
Gyros po řecku s českým masem
Makronky se třemi náplněmi
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros