• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z makrely

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z makrely
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • majonéza
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks makrela uzená
    • 2
      ks cibule malé
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku hořčice, a vše rozmícháme vidličkou a maso ještě rozmělníme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • diger
    diger | 22. 3. 2017 11:39

    Fakt skvělá

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:08

    Skutečně výborná. ;-)

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:07

    Opravdu výborná.

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:05

    Výborné!

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 4. 2016 15:52

    Pomazánka je moc dobrá, ale taky pekelně nezdravá, jak už to u výborných receptů často bývá :-) Pro odlehčení mě hodně zaujaly v komentářích uvedené tipy na náhradu másla a majonézy tvarohem. Nicméně připravovala jsem ji už opakovaně, protože se vždycky okamžitě sní :-)

  • Bruno Měřínský | 21. 4. 2013 18:06

    Neškodí taky trochu citrónové šťávy.

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:58

    A nahoru pažitku!!

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:57

    Dělám stejně,jen vynechávám máslo.Někdy přidám pro změnu nakrájenou kyselou okurku.

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:07

    Ááááááno - zapoměla jsem: přidáváme také citronovou šťávu!!!!

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:06

    Majolku nedáváme, makrela je sama o sobě dost tučná. Nejraději ji máme pěkně do pěny našlehanou mixérem... A servírujeme s tmavým chlebem a zeleninou.....

  • michal jakouš | 7. 12. 2009 11:08

    vše rozšlehám ve šlehači do pěny -vynikající

  • mia | 11. 3. 2008 13:54

    vychlazenou máznout na klasickou dobře očesnekovanou horkou topinku...kalorické,ale vynikající

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:12

    nevím,zda jsem byla přihlášená,tak znovu píšu ,že je vynikající ! Alena Babičová

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:11

    právě jsem dodělala a navečeřela se, výborná !!!!Alena Babičová

  • Lena Novotná | 24. 1. 2008 11:50

    Já vajíčka nedávala a můžu říct, ze se po ní jen zaprášilo! Skvěly recept. DOPORUCUJU !

  • Jiří Vymětal | 9. 8. 2007 07:53

    Těch vajíček může být víc. Klidně 5 nebo 6. Hořčice aspoň polévkovou lžíci. Není to potom tak tučné a je to chutnější. Majolka nemusí být a rozšlehat šlehačem do hladka.

  • Marysa | 2. 4. 2007 20:30

    Udělala jsem spíše podle Jany V.-tvaroh(kostka)ušlehaný se solí, pepřem a olivovým olejem, rozředěný na požadovanou hustotu mlékem, cibule, mrkev a samozdřejmě uzená makrela. Je toho kýbl, je to vynikající s čerstvým chlebem a je to určitě i hrozně zdravé! Děkujiza inspiraci!

  • Jana V. | 22. 11. 2006 14:03

    Místo másla dávám nízkotučný tvaroh,ještě přidávám vejce natvrdo a kyselou okurku.Trochu majolky také přidávám.Pro fajnšmekry nastrouhejte najemno čerstvou mrkev,je to výborné.

  • Di | 21. 11. 2006 19:00

    Místo majolky může být žervé, lučina nebo něco podobného.

  • Štěpánka Kozelková | 21. 11. 2006 17:40

    Je nejlepší a také moc zdravá, zrovna jdu na ní. Ale také nedávám majolku a vždy do ní přidám trošku něčeho čerstvého zeleného:)

  • jaja 13 | 1. 3. 2006 15:14

    Ještě přidávám citronovou šťávu

  • Jana Povolná | 28. 2. 2006 23:55

    Je skvělá,dělám jí také......vynechávám jen majolku (Rama stačí) a nakonec to celé projedu šlehačem s metlami - krásně se spojí....

  • Jana Duffková | 28. 2. 2006 18:13

    Pomazanku jsem vyzkousela a je fakt vynikajici,mnam!

  • Katerina Petsch | 9. 1. 2006 15:18

    pomazanka z makreli je velice dobra muzu jen potvrdit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Makrela Máslo Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Výborná chlebíčková pomazánka

Výborná chlebíčková pomazánka

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Rychlá buchta s ovocem

Rychlá buchta s ovocem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

79
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
68
Výborný dresing
Výborný dresing
51
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
40
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
39
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Pomazánka z Nivy s ořechy
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact