• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z makrely

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z makrely
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • majonéza
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks makrela uzená
    • 2
      ks cibule malé
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku hořčice, a vše rozmícháme vidličkou a maso ještě rozmělníme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • diger
    diger | 22. 3. 2017 11:39

    Fakt skvělá

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:08

    Skutečně výborná. ;-)

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:07

    Opravdu výborná.

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:05

    Výborné!

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 4. 2016 15:52

    Pomazánka je moc dobrá, ale taky pekelně nezdravá, jak už to u výborných receptů často bývá :-) Pro odlehčení mě hodně zaujaly v komentářích uvedené tipy na náhradu másla a majonézy tvarohem. Nicméně připravovala jsem ji už opakovaně, protože se vždycky okamžitě sní :-)

  • Bruno Měřínský | 21. 4. 2013 18:06

    Neškodí taky trochu citrónové šťávy.

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:58

    A nahoru pažitku!!

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:57

    Dělám stejně,jen vynechávám máslo.Někdy přidám pro změnu nakrájenou kyselou okurku.

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:07

    Ááááááno - zapoměla jsem: přidáváme také citronovou šťávu!!!!

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:06

    Majolku nedáváme, makrela je sama o sobě dost tučná. Nejraději ji máme pěkně do pěny našlehanou mixérem... A servírujeme s tmavým chlebem a zeleninou.....

  • michal jakouš | 7. 12. 2009 11:08

    vše rozšlehám ve šlehači do pěny -vynikající

  • mia | 11. 3. 2008 13:54

    vychlazenou máznout na klasickou dobře očesnekovanou horkou topinku...kalorické,ale vynikající

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:12

    nevím,zda jsem byla přihlášená,tak znovu píšu ,že je vynikající ! Alena Babičová

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:11

    právě jsem dodělala a navečeřela se, výborná !!!!Alena Babičová

  • Lena Novotná | 24. 1. 2008 11:50

    Já vajíčka nedávala a můžu říct, ze se po ní jen zaprášilo! Skvěly recept. DOPORUCUJU !

  • Jiří Vymětal | 9. 8. 2007 07:53

    Těch vajíček může být víc. Klidně 5 nebo 6. Hořčice aspoň polévkovou lžíci. Není to potom tak tučné a je to chutnější. Majolka nemusí být a rozšlehat šlehačem do hladka.

  • Marysa | 2. 4. 2007 20:30

    Udělala jsem spíše podle Jany V.-tvaroh(kostka)ušlehaný se solí, pepřem a olivovým olejem, rozředěný na požadovanou hustotu mlékem, cibule, mrkev a samozdřejmě uzená makrela. Je toho kýbl, je to vynikající s čerstvým chlebem a je to určitě i hrozně zdravé! Děkujiza inspiraci!

  • Jana V. | 22. 11. 2006 14:03

    Místo másla dávám nízkotučný tvaroh,ještě přidávám vejce natvrdo a kyselou okurku.Trochu majolky také přidávám.Pro fajnšmekry nastrouhejte najemno čerstvou mrkev,je to výborné.

  • Di | 21. 11. 2006 19:00

    Místo majolky může být žervé, lučina nebo něco podobného.

  • Štěpánka Kozelková | 21. 11. 2006 17:40

    Je nejlepší a také moc zdravá, zrovna jdu na ní. Ale také nedávám majolku a vždy do ní přidám trošku něčeho čerstvého zeleného:)

  • jaja 13 | 1. 3. 2006 15:14

    Ještě přidávám citronovou šťávu

  • Jana Povolná | 28. 2. 2006 23:55

    Je skvělá,dělám jí také......vynechávám jen majolku (Rama stačí) a nakonec to celé projedu šlehačem s metlami - krásně se spojí....

  • Jana Duffková | 28. 2. 2006 18:13

    Pomazanku jsem vyzkousela a je fakt vynikajici,mnam!

  • Katerina Petsch | 9. 1. 2006 15:18

    pomazanka z makreli je velice dobra muzu jen potvrdit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Makrela Máslo Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Piškotová mňamka

Piškotová mňamka

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

60
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
59
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
32
Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým…
29
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
27
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

Anna Kadeřávková přiznala mentální blok: Má potíže s novým domem!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Pomazánka z Nivy s ořechy
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact