• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z makrely

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z makrely
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • majonéza
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks makrela uzená
    • 2
      ks cibule malé
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku hořčice, a vše rozmícháme vidličkou a maso ještě rozmělníme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • diger
    diger | 22. 3. 2017 11:39

    Fakt skvělá

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:08

    Skutečně výborná. ;-)

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:07

    Opravdu výborná.

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:05

    Výborné!

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 4. 2016 15:52

    Pomazánka je moc dobrá, ale taky pekelně nezdravá, jak už to u výborných receptů často bývá :-) Pro odlehčení mě hodně zaujaly v komentářích uvedené tipy na náhradu másla a majonézy tvarohem. Nicméně připravovala jsem ji už opakovaně, protože se vždycky okamžitě sní :-)

  • Bruno Měřínský | 21. 4. 2013 18:06

    Neškodí taky trochu citrónové šťávy.

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:58

    A nahoru pažitku!!

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:57

    Dělám stejně,jen vynechávám máslo.Někdy přidám pro změnu nakrájenou kyselou okurku.

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:07

    Ááááááno - zapoměla jsem: přidáváme také citronovou šťávu!!!!

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:06

    Majolku nedáváme, makrela je sama o sobě dost tučná. Nejraději ji máme pěkně do pěny našlehanou mixérem... A servírujeme s tmavým chlebem a zeleninou.....

  • michal jakouš | 7. 12. 2009 11:08

    vše rozšlehám ve šlehači do pěny -vynikající

  • mia | 11. 3. 2008 13:54

    vychlazenou máznout na klasickou dobře očesnekovanou horkou topinku...kalorické,ale vynikající

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:12

    nevím,zda jsem byla přihlášená,tak znovu píšu ,že je vynikající ! Alena Babičová

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:11

    právě jsem dodělala a navečeřela se, výborná !!!!Alena Babičová

  • Lena Novotná | 24. 1. 2008 11:50

    Já vajíčka nedávala a můžu říct, ze se po ní jen zaprášilo! Skvěly recept. DOPORUCUJU !

  • Jiří Vymětal | 9. 8. 2007 07:53

    Těch vajíček může být víc. Klidně 5 nebo 6. Hořčice aspoň polévkovou lžíci. Není to potom tak tučné a je to chutnější. Majolka nemusí být a rozšlehat šlehačem do hladka.

  • Marysa | 2. 4. 2007 20:30

    Udělala jsem spíše podle Jany V.-tvaroh(kostka)ušlehaný se solí, pepřem a olivovým olejem, rozředěný na požadovanou hustotu mlékem, cibule, mrkev a samozdřejmě uzená makrela. Je toho kýbl, je to vynikající s čerstvým chlebem a je to určitě i hrozně zdravé! Děkujiza inspiraci!

  • Jana V. | 22. 11. 2006 14:03

    Místo másla dávám nízkotučný tvaroh,ještě přidávám vejce natvrdo a kyselou okurku.Trochu majolky také přidávám.Pro fajnšmekry nastrouhejte najemno čerstvou mrkev,je to výborné.

  • Di | 21. 11. 2006 19:00

    Místo majolky může být žervé, lučina nebo něco podobného.

  • Štěpánka Kozelková | 21. 11. 2006 17:40

    Je nejlepší a také moc zdravá, zrovna jdu na ní. Ale také nedávám majolku a vždy do ní přidám trošku něčeho čerstvého zeleného:)

  • jaja 13 | 1. 3. 2006 15:14

    Ještě přidávám citronovou šťávu

  • Jana Povolná | 28. 2. 2006 23:55

    Je skvělá,dělám jí také......vynechávám jen majolku (Rama stačí) a nakonec to celé projedu šlehačem s metlami - krásně se spojí....

  • Jana Duffková | 28. 2. 2006 18:13

    Pomazanku jsem vyzkousela a je fakt vynikajici,mnam!

  • Katerina Petsch | 9. 1. 2006 15:18

    pomazanka z makreli je velice dobra muzu jen potvrdit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Makrela Máslo Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Divoká sekaná

Divoká sekaná

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Meruňkové clafoutis

Meruňkové clafoutis

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

46
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
34
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
26
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se…
23
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
22
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Pomazánka z Nivy s ořechy
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact