• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
Napište svůj komentář k receptu

Pomazánka z makrely

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomazánka z makrely
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • majonéza
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      ks makrela uzená
    • 2
      ks cibule malé
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku hořčice, a vše rozmícháme vidličkou a maso ještě rozmělníme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

Jednoduchá pomazánka z uzené makrely

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • diger
    diger | 22. 3. 2017 11:39

    Fakt skvělá

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:08

    Skutečně výborná. ;-)

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:07

    Opravdu výborná.

  • Janaso | 15. 8. 2016 10:05

    Výborné!

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 4. 2016 15:52

    Pomazánka je moc dobrá, ale taky pekelně nezdravá, jak už to u výborných receptů často bývá :-) Pro odlehčení mě hodně zaujaly v komentářích uvedené tipy na náhradu másla a majonézy tvarohem. Nicméně připravovala jsem ji už opakovaně, protože se vždycky okamžitě sní :-)

  • Bruno Měřínský | 21. 4. 2013 18:06

    Neškodí taky trochu citrónové šťávy.

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:58

    A nahoru pažitku!!

  • Pája S | 9. 6. 2010 23:57

    Dělám stejně,jen vynechávám máslo.Někdy přidám pro změnu nakrájenou kyselou okurku.

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:07

    Ááááááno - zapoměla jsem: přidáváme také citronovou šťávu!!!!

  • Simča Sládková | 9. 6. 2010 23:06

    Majolku nedáváme, makrela je sama o sobě dost tučná. Nejraději ji máme pěkně do pěny našlehanou mixérem... A servírujeme s tmavým chlebem a zeleninou.....

  • michal jakouš | 7. 12. 2009 11:08

    vše rozšlehám ve šlehači do pěny -vynikající

  • mia | 11. 3. 2008 13:54

    vychlazenou máznout na klasickou dobře očesnekovanou horkou topinku...kalorické,ale vynikající

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:12

    nevím,zda jsem byla přihlášená,tak znovu píšu ,že je vynikající ! Alena Babičová

  • vilda babič | 10. 3. 2008 22:11

    právě jsem dodělala a navečeřela se, výborná !!!!Alena Babičová

  • Lena Novotná | 24. 1. 2008 11:50

    Já vajíčka nedávala a můžu říct, ze se po ní jen zaprášilo! Skvěly recept. DOPORUCUJU !

  • Jiří Vymětal | 9. 8. 2007 07:53

    Těch vajíček může být víc. Klidně 5 nebo 6. Hořčice aspoň polévkovou lžíci. Není to potom tak tučné a je to chutnější. Majolka nemusí být a rozšlehat šlehačem do hladka.

  • Marysa | 2. 4. 2007 20:30

    Udělala jsem spíše podle Jany V.-tvaroh(kostka)ušlehaný se solí, pepřem a olivovým olejem, rozředěný na požadovanou hustotu mlékem, cibule, mrkev a samozdřejmě uzená makrela. Je toho kýbl, je to vynikající s čerstvým chlebem a je to určitě i hrozně zdravé! Děkujiza inspiraci!

  • Jana V. | 22. 11. 2006 14:03

    Místo másla dávám nízkotučný tvaroh,ještě přidávám vejce natvrdo a kyselou okurku.Trochu majolky také přidávám.Pro fajnšmekry nastrouhejte najemno čerstvou mrkev,je to výborné.

  • Di | 21. 11. 2006 19:00

    Místo majolky může být žervé, lučina nebo něco podobného.

  • Štěpánka Kozelková | 21. 11. 2006 17:40

    Je nejlepší a také moc zdravá, zrovna jdu na ní. Ale také nedávám majolku a vždy do ní přidám trošku něčeho čerstvého zeleného:)

  • jaja 13 | 1. 3. 2006 15:14

    Ještě přidávám citronovou šťávu

  • Jana Povolná | 28. 2. 2006 23:55

    Je skvělá,dělám jí také......vynechávám jen majolku (Rama stačí) a nakonec to celé projedu šlehačem s metlami - krásně se spojí....

  • Jana Duffková | 28. 2. 2006 18:13

    Pomazanku jsem vyzkousela a je fakt vynikajici,mnam!

  • Katerina Petsch | 9. 1. 2006 15:18

    pomazanka z makreli je velice dobra muzu jen potvrdit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Makrela Máslo Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Brambory - cukroví

Brambory - cukroví

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Rajčatovo-paprikový salát

Rajčatovo-paprikový salát

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

22
Domácí listové těsto
Domácí listové těsto
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami
Jablečný rozvar (povidla…
14
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z droždí a vajec
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z husího sádla a dýně
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z medvědího česneku
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z mleté papriky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Pomazánka z Nivy s ořechy
  • Recepty.cz
  • Pomazánka z makrely
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact