• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
Napište svůj komentář k receptu

Polský zákusek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polský zákusek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • hera
    • 2
      ks tvaroh
    • ovoce
    • banány
    • broskve
    • 0,50
      l kompot
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec ušlehaný sníh z bílků. Než vychladne piškot, ušlehat Heru s tvarohem a cukrem, touto směsí potřít piškot. Navrch naklást libovolné ovoce a celé zalít ještě teplou směsí uvařeného pudinku se sklenicí šťávy z daného kompotu - tuhne to rychle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Remková | 26. 2. 2008 15:55

    Marsí,omlouvám se,nebyla jsem přihlášená,ten anonym jsem já Hulova.Remková.Ještě k tomu máslu,poslední dobou je tolik druhů másel,že jsem z toho blbá,každý říká,vem to nebo ono,to se ti srazí a to ne,ale opravdu si pak nevím rady a tak vím,že herou nic nezkazím a používám ji už dlouho a moje kamarádka ji kombinuje s máslem.Proč ne,ale nutné to není.Zdravím všechny kuchařinky a jen do toho s herou!! Jana

  • Di | 25. 2. 2008 16:15

    V kombinaci s tvarohem je hera moc dobrá. Klasický máslový krém z čisté hery nedělám, ale kombinuju ji s máslem. Ne kvůli financím, dorty nepeču často, tak na nich nešetřím, ale kvůli chuti a konzistenci krému. Osvědčilo se mi to.

  • Marsí | 25. 2. 2008 10:37

    Stejně jako Jana-Anonym používám Heru na pečení a krémy už léta. Nehci se chvástat neb to škodí charakteru..:-), ale spousta llidí, kteří ochutnali mé zákusky nebo dorty tvrdila, že jsou lepší než z másla.Takže Heru také doporučuji, nejen kvůli výhodné ceně, ale také proto, že se mi krémy z másla zdají býti hodně mastné..ovšem je to můj subjektivní názor a téma velmi diskutabilní..:-)

  • Anonym | 25. 2. 2008 08:31

    Heru používám na krémy stále a nikdy mi nikdo neřekl,že to chtná divně,ještě se mi nestalo,že by mi někdy něco zbylo a i ti z mých známých,kteří zásadně používají na krém máslo si nikdy ničeho nevšimli a ještě se se mnou hádali,že si tu heru v krému vymýšlím.A to už peču tedy let a let.Máslo je drahé a ne každý si ho může dovolit,takže s klidem všem tu heru doporučuji.Jana

  • Anonym | 24. 2. 2008 14:42

    no nevim, ale na ten krém bych použila raději máslo, než Heru - musí to chutnat divně...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Polsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Cukr Hera Hladká mouka Kompot Ovoce Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Linecký koláč mlsného manžela

Linecký koláč mlsného manžela

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

57
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
53
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se zelím
46
Makové řezy s citronem
Makové řezy s citronem
42
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný lilek a…
39
Domácí sušené maso I.
Domácí sušené maso I.

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Polský zákusek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact