Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žahour
Květákový nákyp
Mandle pražené v troubě
Grilovaný losos v marinádě
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Česneková krkovička na houbách
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Velikonoční kopřivová nádivka
Rajská polévka se špeclemi
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Rumové kuličky nepečené a snadné
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka