Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Ořechový chléb II.
Marokánky IV.
Omáčka z vepřových jater
Polévka z medvědího česneku
Čalamáda na špagety
Domácí plněná roláda z mletého masa
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví