Tato hustá polévka plná rajčat, paprik a bazalky vás báječně zasytí a zahřeje. Křupavé krutony dotáhnou celý lahodný krém k naprosté dokonalosti.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak na křupavé česnekové krutony?
Papriková polévka s chilli krémem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Polévka z pečených rajčat
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hořčičná omáčka
Výborné buchty
Grilovaný losos
Houbovník z Pojizeří
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Kuřecí prsa na citronu
Barevné pomazánky - z červené řepy
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Kuřecí nudličky v tempuře
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Bramborový salát
Jemná rybí polévka