• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Polévka líné hospodyně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka líné hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka hovězí vývar
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hrubá mouka
    • 3
      hrst kořenová zelenina velmi drobně posekané kořenové zeleniny - může být i mražená (já nejraději používám bruselskou od Fa

Postup přípravy receptu

1
Do vařícího 1 litru vody hodíme kostku bujónu a přidáme hned zeleninu. Vaříme asi 10 minut. Pak v hrnečku rozkvedláme vejce s moukou a přes vidličku vlijeme do polévky. Povaříme asi 2 minutky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena Simonová | 9. 5. 2008 10:28

    Taky ji ráda vařím, pro obměnu zavařuji někdy místo kapání - ztracené vejce(nejraději tolik, kolik je strávníků) a trochou krupice. tu milujem

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:49

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:48

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Blanka | 2. 9. 2007 23:16

    Je to nejrychlejší náhražka vývarové polévky ( sem tam se tím pokouším oblafnout mé zhýčkané děti ). Stačí i do vařícího bujónu přidat pouze nakrájenou mrkev, vegetu, dát kapání přes vidličku, a něco zelené natě na konec.

  • Eva | 8. 3. 2007 10:38

    Dnes jsem tuhle polévku vyzkoušela.Na to jak jednoduché jídlo to je ,jevelmi chutná.

  • Anonym | 31. 8. 2006 12:48

    Výborná,nemusí tam být ani ta mouka

  • Marie Nováková | 28. 8. 2006 11:34

    Dobrý den,polévka je velmi dobrá,použila jsem mraž.polskou zeleninu a přidala trochu sekané celer.natě marie

  • ANNA | 27. 2. 2006 22:32

    vypada to jednoduse a dobre nekdy ji vyzkousim

  • Kuchařka on-line | 3. 2. 2006 17:18

    Aleno, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku.

  • alena ceznerova | 3. 2. 2006 17:16

    dobry den pane moderatore,proc nejde tuto polevku ohodnotit?je dobra, jednoducha a ma skvely nazev ;-)dekuji za odpoved

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí vývar Hrubá mouka Kořenová zelenina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Pikantní pečené kuře

Pikantní pečené kuře

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

46
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Bramborovo-sýrové…
36
Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou
Pečené jalapeňo se sýrem…
32
Císařský trhanec s borůvkami a šodó
Císařský trhanec s…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu
Vegetariánské špízy s…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact