• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Polévka, která nikdy nezbyde
Napište svůj komentář k receptu

Polévka, která nikdy nezbyde

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka, která nikdy nezbyde
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí křídla
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks celer
    • 50
      g mražený hrášek
    • 50
      g kukuřice
    • 1
      hrst petrželová nať
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks hřebíček
    • 50
      g vlasové nudle
    • 1
      g bílek
    • 100
      g tvrdý sýr na strouhání

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme vodu, vložíme křídla, mrkev, celer, petržel, bobkový list, hřebíček a dostatečně osolíme. Vaříme na mírném ohni cca hodinu a půl. Poté změklou zeleninu pokrájíme, přidáme hrášek, kukuřici a již uvařené vlasové nudle. Okořeníme pepřem a vlijeme rozšlehaný bílek a 1 minutu provaříme. Na talíři posypeme polévku petrželovou natí a hojně sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém, který se nikdy nesrazí

Krém, který se nikdy nesrazí

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Bublanina, která dlouho vydrží jako…

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Nejlepší sekaná na světě, která…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • otakar pospišil | 10. 4. 2010 22:49

    Jako optimální se mi jeví kupovat tzv. kuřecí skelety. Stojí kolem 24Kč/kg. Je na nich masa dost. Pozor - někdy prodávají kuřecí "prdelky". Ty jsou strašně tučné.Výhodou skeletů je, že po obrání se na nich dobře přiživí i náš pes a kočky.Pokud není všechna zelenina k dispozici, tak použiji klidně mraženou směs, jen ten celer ale musí být syrový.

  • englicka marketa | 8. 12. 2006 15:35

    vše je podle strávníků a koření dle chuti,které máme všichni jiné:o)))))

  • Jana Kutačová | 7. 12. 2006 22:19

    Je to dost nepřesný recept co se týče poměru kolik čeho k čemu...Např.:kolik křídel,v jakém poměru zeleninu,kolik koření....Nevím,ale jako začátečník bych měla velký problém..o)

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:02

    Musí být jen ty křídla? nebo mohu použít stehýnka?

  • englicka marketa | 7. 12. 2006 13:46

    jak kdo chce:o))já je většinou nechávám v celku.

  • Magda | 7. 12. 2006 10:34

    Ty kuřecí křídla neobereme? Necháme tak, pak vytahujeme rukama a obíráme? Nebo to jen vypadlo z textu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Bobkový list Celer Hřebíček Kukuřice Kuřecí křídla Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petržel Petrželová nať Sůl Tvrdý sýr Vlasové nudle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Zelňačka s mletým masem

Zelňačka s mletým masem

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Dýňový koláč s ořechy II.

Dýňový koláč s ořechy II.

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

80
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
50
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
49
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
46
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
45
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Polévka, která nikdy nezbyde
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact