Polentová kaše s masovými koulemi a…
Pizza Quattro Formaggi
Boloňská pizza
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paní Evo, super! Já si tam dala, co mi chutná - salám, rajče, papriku, romadur - no bezva. Děkuji.
tak ctvrt hodinky do vyhrate trouby..
Bezva, zrovna jsem ji chtěla dělat a přemýšlela jsem, na jaký způsob, vyzkouším. Jen se chci zeptat, na jak dlouho, přibližně, ji dát zapéct. Děkuji.
Bábovka šlehačka
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Nektarinkový koláč
Raubířovy zapečené těstoviny
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Játrová směs se zeleninou
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki