• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
Napište svůj komentář k receptu

Podvodnice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
Podvodnice
3fotografie
Nahrát fotku
 

Podvodnice

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl trocha
    • 400
      g hladká mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 42
      g droždí
    • 300
      g tuk
    • cukr na obalování (směs moučkového a vanilkového)

Postup přípravy receptu

1
Droždí necháme vzejít ve vlažném mléce. Vzešlý kvásek přidáme k mouce a tuku na vál. Vypracujeme v těsto.
2
Vzniklou kouli ponoříme do hrnce se studenou vodou a necháme asi hodinu, nejlépe však přes noc, kynout.
3
Poté těsto usušíme, vyválíme a vykrajujeme různé tvary.
4
Upečené obalujeme ve vanilkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podvodnice

Podvodnice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 4. 12. 2016 11:57

    Recept jsme vyzkoušeli. 1. problém nastal, jak těsto usušit. A pak to nemělo skoro žádnou chuť,kromě toho droždí. Nedoporučuji

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:20

    Mám stejný recept a davám 20g droždí.

  • Vladka | 28. 11. 2015 13:19

    Mám stejný recept droždí dávam 20g.

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • Anonymka | 7. 11. 2015 13:34

    Dobry den, recept se mi moc líbí, na Vánoce ho budu určitě dělat ale vůbec nevím kolik tam má být Droždí?? Prosím odpovězte mi. Děkuji s pozdravem Anonymka :-)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:05

    Super.Tohle cukroví znám a miluji ho :)

  • silvik T.
    silvik T. | 26. 1. 2015 11:04

    Super.Tohle cukroví znám a miluju ho :)

  • nuteverka | 9. 12. 2014 15:07

    vyborne

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 09:41

    Dělávala moje babička, děkuji za připomenutí receptu :) Jsou výborné!

  • Soňa | 12. 12. 2010 14:29

    Souhlasím, výborné, nadýchnuté, méně sladké

  • Dagmar Bartůšková | 15. 10. 2009 12:33

    Do těsta doporučuji přidat ještě nastrouhanou citronovou kůru z 1 citronu a nenechávát vzejít droždí, stačí prostě suroviny smíchat dohromady a vrznout do vody. Skvělé cukroví!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka žravka

Čočka žravka

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Perníková bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Perníková bábovka se švestkami - ,…

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Zdravá kakaová vegan bábovka

Zdravá kakaová vegan bábovka

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

522
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
108
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
52
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Podmáslový chléb
Podmáslový chléb
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový chléb - moc dobrý
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým krémem
Podmáslový koláč s jablky a vanilkovým…
Podvodnice
Podvodnice
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbová bramboračka
Podzimní houbovka s dýní
Podzimní houbovka s dýní
  • Recepty.cz
  • Podvodnice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact