• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plovdivské po mém
Napište svůj komentář k receptu

Plovdivské po mém

autor: TV92
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plovdivské po mém
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g vepřová plec
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 2
      ks cibule
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 2
      lžička mletá sladká paprika
    • sůl podle chuti
    • 2
      lžička cukr
    • citronová šťáva podle chuti
    • 3
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zpěnit. Poté přidáme menší kostky vepřové plece či krkovice a z obou stran osmahneme. Posypeme dvěma lžičkami sladké papriky a ještě lehce zasmažíme. Podlijeme vodou (asi 1,5 l), vmícháme rajský protlak a osolíme. V této fázi si jdeme nejlépe sednout ke kávě a časopisu :-), maso se musí dobře uvařit (40 minut až hodinka, podle toho, co použijeme).
2
Když je maso měkké, můžeme ještě trošku dolít vodou, přidáme hrášek*, dosolíme, mírně (!) osladíme a přikápneme citronku. Pokud už nám omáčka chuťově sedí, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Poté necháme ještě 5–10 minut vařit, aby se ztratila chuť mouky.
3
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
4
*Hrášek je u tohoto jídla obvykle součástí přílohy, tedy rýže. Já ho dávám do omáčky a myslím, že se tím vůbec nic nezkazí. Pro mě výborná nenáročná věc, po které vždycky zůstanou prázdné talíře :-). Dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plovdivské maso

Plovdivské maso

Risi-Bisi po mém

Risi-Bisi po mém

Mexiko po mém

Mexiko po mém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Cukr Hladká mouka Mletá sladká paprika Rajský protlak Sterilovaný hrášek Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lepenice

Lepenice

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.

Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…

Kachna na medu

Kachna na medu

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

28
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
27
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
Bramborové placky s…
27
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou…
24
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
24
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Plněný zapékaný květák
Plněný zapékaný květák
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Plundrové těsto
Plundrové těsto
Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Plundrový závin s ořechy a čokoládou
Pocky
Pocky
  • Recepty.cz
  • Plovdivské po mém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact