• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
Napište svůj komentář k receptu

Plněné vepřové plátky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule najemno nakrájená
    • sůl na dochucení
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 60
      g rýže divoká (nebo bílá a divoká ve směsi)
    • pepř mletý na dochucení
    • 1
      svazek petrželka
    • 3
      snítka tymián
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 70
      g černé olivy vypeckované
    • 4
      plátek vepřová kýta tenké plátky
    • 100
      g mangold nebo špenát
    • 400
      g cherry rajčátka

Postup přípravy receptu

1
Rýži povařte v osolené vodě asi 40 minut. Mangold očistěte a nakrájejte nadrobno, česnek také. Omytou papriku zbavte semeníku a nakrájejte ji na drobné kostičky stejně jako rajčata. Olivy rozkrojte na čtvrtky.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Podívejte se na VIDEO

2
Ve velké pánvi nebo v plochém kastrolu rozehřejte 1/2 lžíce oleje a poduste na něm polovinu cibule, přidejte rajčata, olivy a tymián a na středním plameni asi 15 minut povařte.

RADA: VIDEO, jak správně nakrájet cibuli

3
V pánvi rozehřejte 1/2 lžíce oleje a osmažte na něm zbylou cibuli, papriku, mangold a česnek. Promíchejte s nasekanou petrželkou a ochuťte, vmíchejte uvařenou rýži.

RADA: Jak správně uvařit rýži se dozvíte ve VIDEU

4
Směsí potřete asi do poloviny plátek masa, stočte a spíchněte párátkem nebo jehlicí. Rozehřejte zbylý olej a maso na něm asi 10 minut opékejte.
5
Podávejte s rajčatovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Česnek Cherry rajčátka Cibule Mangold Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Rýže Sůl Tymián Vepřová kýta

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Knedle v hrnečku

Knedle v hrnečku

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Krkovice s červeným zelím

Krkovice s červeným zelím

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Pikantní marináda na maso

Pikantní marináda na maso

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

67
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
27
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Vánoční koncert hvězd na Žofíně: Margita plakal za Haničku!

Vánoční koncert hvězd na Žofíně: Margita plakal za Haničku!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Plněné taštičky
Plněné taštičky
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné těstovinové mušle
Plněné těstovinové mušle
Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact