• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
Napište svůj komentář k receptu

Plněné vepřové plátky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
Plněné vepřové plátky
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule najemno nakrájená
    • sůl na dochucení
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 60
      g rýže divoká (nebo bílá a divoká ve směsi)
    • pepř mletý na dochucení
    • 1
      svazek petrželka
    • 3
      snítka tymián
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 70
      g černé olivy vypeckované
    • 4
      plátek vepřová kýta tenké plátky
    • 100
      g mangold nebo špenát
    • 400
      g cherry rajčátka

Postup přípravy receptu

1
Rýži povařte v osolené vodě asi 40 minut. Mangold očistěte a nakrájejte nadrobno, česnek také. Omytou papriku zbavte semeníku a nakrájejte ji na drobné kostičky stejně jako rajčata. Olivy rozkrojte na čtvrtky.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Podívejte se na VIDEO

2
Ve velké pánvi nebo v plochém kastrolu rozehřejte 1/2 lžíce oleje a poduste na něm polovinu cibule, přidejte rajčata, olivy a tymián a na středním plameni asi 15 minut povařte.

RADA: VIDEO, jak správně nakrájet cibuli

3
V pánvi rozehřejte 1/2 lžíce oleje a osmažte na něm zbylou cibuli, papriku, mangold a česnek. Promíchejte s nasekanou petrželkou a ochuťte, vmíchejte uvařenou rýži.

RADA: Jak správně uvařit rýži se dozvíte ve VIDEU

4
Směsí potřete asi do poloviny plátek masa, stočte a spíchněte párátkem nebo jehlicí. Rozehřejte zbylý olej a maso na něm asi 10 minut opékejte.
5
Podávejte s rajčatovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z rýže Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Česnek Cherry rajčátka Cibule Mangold Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Rýže Sůl Tymián Vepřová kýta

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Buchty - těsto z domácí pekárny

Buchty - těsto z domácí pekárny

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Hlávkový salát se smetanou

Hlávkový salát se smetanou

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

186
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
107
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem
107
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
65
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
53
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Plněné taštičky
Plněné taštičky
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné taštičky z listového těsta
Plněné těstovinové mušle
Plněné těstovinové mušle
Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
  • Recepty.cz
  • Plněné vepřové plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact