• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné kuřecí řízky
Napište svůj komentář k receptu

Plněné kuřecí řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 47
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné kuřecí řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 4
      plátek slanina
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • 4
      plátek debrecinka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek debrecínky a proužek slaniny. Přehneme, upevníme jehlou na závitky nebo párátky a obalíme v trojobalu. Smažíme dozlatova, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Řízky plněné šunkovo-sýrovou smaženicí

Řízky plněné šunkovo-sýrovou smaženicí

V kávě marinované kuřecí řízky

V kávě marinované kuřecí řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kenýrek | 24. 6. 2013 12:29

    udělám to na večeři,uvidíme.

  • martin s. | 19. 2. 2008 17:54

    hm.vylepsil jsem to..dal jsem platek syru nato platek sunky..kousek hermelinu a prikril dalsim platkem sunky..pritelkyne z toho dostavala orgsmus...

  • Tyna | 19. 1. 2008 16:29

    Je to vynikající obmněna klasických řízků,při tom jednoduchá a rychlá!Pekla jsem v troubě na 200st. chvilku,pak na 160 st. asi pul hodinky.Bez troj obalu!!Příloha stačila zelný salátek:))jo a maso je dobré opravdu dobře naklepat ,at je tenké a chutě prostoupí...

  • Honza | 23. 11. 2007 14:31

    Super jidlo na to ze sem v kuchyni amater tak sem to zvladl...Diky Vsem dobrou chut

  • Husáková | 22. 5. 2007 21:37

    opravdu výborné, díky za recept

  • Anna | 19. 5. 2007 11:01

    Moc dobré jídlo, zkoušela jsem ho minulý víkend, rodinka moc chválila.

  • Helena Štolbová | 28. 4. 2007 00:07

    Už tady někdo psal, že v trojobalu obaluje 2x. Já obaluji 1,5x. Popsala jsem to v receptu Vychytávka ke klasickému řízku.

  • Kristyna | 26. 4. 2007 12:00

    paratka se vyndaji az kdyz jite:))neupecou se:))

  • Marie Havlikova | 22. 4. 2007 09:24

    Recept skvělý,při slavnostnějších obědech k tomu dělám jemnou smetan.omáčku se žampiony a bramborové placičky, je to kalorická bomba, ale jenom vyjímečně. Jídlo je to opravdu parádní

  • Anonym | 20. 4. 2007 08:19

    Pridavam se a taky chvalim. Dala jsem anlickou slaninu a strouhany syr, byla to mnamka !

  • Anonym | 9. 4. 2007 20:29

    Párátka vyndavám po usmažení. Někdy podávám tak, že párátka vyndám, řízek rozkrojím, aby byla na talíři vidět náplň, zdobím zeleninou atd.

  • Anonym | 9. 4. 2007 13:14

    Párátka vyděláme po osmažení nebo každý sám na talíři.

  • Jaroslav Sternwald | 5. 4. 2007 10:11

    to by mě zajímalo, kdy vyndáte ta párátka, nebo se to papá i s tím? :-) Omlouvám se za neznalost, nemám s takto plněnými pochoutkami zkušenosti.

  • Blanka Plašilová | 25. 3. 2007 09:36

    hmmm, zbíhají se mi sliny! Taky to vyzkouším!

  • radek tucek | 20. 3. 2007 21:33

    Díky za nápad i za rady. Dělal jsem dnes plněné játry ochucené bazalkou, opečeným bramborem a vařenou zeleninovou směsí. Dávám za jedna!

  • Šárka | 20. 3. 2007 10:50

    Plněné kuřecí řízky dělám často, ale až teď jsem dle vašeho receptu přidala hořčici a je to vynikající! Dokonce jsem dostala i pochvalu od tchýně:o)) a to už je fakt co říct!

  • Ladislav Šafařík | 14. 3. 2007 18:02

    Vynikající,jen jsem ještě přidal pláteček plísňového sýru.Dávám za 1.

  • Martin Martin Glassa@seznam | 13. 3. 2007 14:03

    Moc dobré

  • xenia | 12. 3. 2007 14:54

    ešte doplniť hermelínom, alebo enciánom. nemá to chybu...

  • Anna | 12. 3. 2007 08:10

    Určitě zkusím, vypadá to báječně.

  • Helča | 9. 3. 2007 09:22

    Bomba!!! Tento recept nemá chybu !!§

  • Standa Procházka | 9. 3. 2007 09:16

    Opravdu vynikající - Všem přeji dobrou chuť.

  • Ladinek Zavodnych | 8. 3. 2007 13:57

    bomba!!!

  • Hanka | 28. 2. 2007 10:36

    Dneska koupím ingredience a zítra se do toho pustím, musí to být mňamka. Pak poreferuji.

  • Renata Fajmonová | 23. 2. 2007 13:01

    Moc nám chutnalo.

  • Hana Hanušová | 15. 2. 2007 14:26

    Vynikající!!! Dávm za 1* a už vím co uvařím přátelům.

  • Jarmila Stočná | 10. 2. 2007 16:20

    fantázia, úplne skvéle rezne

  • Baju | 9. 2. 2007 18:39

    výborné,manžel byl unešen,mnohokrák,děkuji!!!!

  • Vlasta Vejvodova | 4. 2. 2007 12:25

    Tento recept nema chybu,vyborne!

  • marie chocholová | 3. 2. 2007 18:11

    Plněné kuřecí řízky jsou výborné s jakoukoliv náplní,zkuste třeba s 2 plátky jihočeského zrajícího sýra a 2 půlky vlašského ořechu. Taky výborné!

  • ája | 2. 2. 2007 14:51

    Zkuste se smaženicí z hub, salámem a sýrem - výborné!

  • Lenka | 29. 1. 2007 20:44

    Jelikož jsem velmi začínající kuchařka a jsem ten typ co připálí i čaj, tak se mi to veeelmi povedlo a bylo to opravdu vyborný, musím dát jedničku s hvězdičkou. Ani se to u nás neohřálo a už to bylo všechno snězené. A jak to tak vypadá, bude to patřit do našeho stálého jídelníčku. Moc díky recept.

  • Petra Š. | 28. 1. 2007 15:00

    Mám malé děti, takže tam dávám sýr, šunku a plátek červené papriky. Neobaluji, jen trochu posypu paprikou. Zapékám v remosce.

  • jana | 27. 1. 2007 18:47

    tento recept je vynikajici

  • Marta Omachelová | 27. 1. 2007 12:05

    Robím podobne, ale nie v trojobale ale na šťave a plním : plátok šunky,plátok syra a trochu usmaže-ných hríbov s vajíčkom.

  • Miroslava Severová | 24. 1. 2007 12:03

    No,jo klasika, to je vždycky moc dobré dovnitř sýr buď niva,nebo jen cihla a něco od masa. výborné !! dávám za 1 !!

  • Anonym | 22. 1. 2007 15:12

    naprosto vynikající, není co dodávat, měli jsme to s vařenými brambory politými roztopeným máslem

  • lucie pinkasova | 20. 1. 2007 14:48

    dneska jsem to delala a bylo to vyborni

  • Arturka | 18. 1. 2007 15:29

    Dělám s různými obměnami, dnes jsem plnila vysočinou a sýrem bylo vynikající

  • Marta Egedová | 9. 1. 2007 19:41

    Vyskúšala som to, malo to úspech u rodiny. Múžem vrelo doporučiť.

  • Bíba | 3. 1. 2007 19:21

    Výborné, budu dělat častěji s různými obměnami

  • ALLENNKKA H | 3. 1. 2007 16:31

    SUPER

  • Helena Platzová | 2. 1. 2007 13:09

    Zkusila jsem použít ingredience,ale místo kuřecího masa jsem použila plátky šunky.bylo to rychlé a velmi chutné.Jako přílohu jsem zvolila tmavé pečivo a zeleninu.

  • Aninka | 1. 1. 2007 10:35

    Moc dobrý jídlo, dělala jsem ho rodince na Silvestra k večeři, moc jim chutnalo. Doporučuju dalším.

  • Ivana Rakovanová | 28. 12. 2006 19:00

    Tak to byla opravdu mňamka.Manžel i děti si opravdu pochutnaly.Tady se opravdu člověk nemusí bát,že nebude vědět co má zítra vařit.S tím jsem měla vždy problém.Ale co jsem našla tyhle stránky jsem bez práce.Manžel je taky spokojený,protože se dal na grilování a tak už vyzkoušel pár receptů a opravdu:ÚSPĚCH!!!

  • Marie Petričáková | 24. 12. 2006 20:10

    Zítra se určitě budou hodit,skvělý recept....

  • alča | 20. 12. 2006 20:05

    SUPER DÍKY ZA RECEPT

  • Petra | 14. 12. 2006 13:50

    hned to zkusííím!!!

  • Hana Janů | 12. 12. 2006 17:51

    Varientu s játry nedělám, ale přidávám kousek ananasu nebo broskve.

  • Simča Sládková | 10. 12. 2006 00:17

    Bylo to ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ!!!!!! Dávám za 1 a kdyby to šlo, hlasuji 10x :-). Do jater po orestování jsem přidala na nudličky nakrájené mandle - tak 15 - 20 kousků na 4 porce. Ale bylo to perfektní, jak v tom křupaly. Díky za super recept!!!!

  • Janina | 8. 12. 2006 16:10

    Paní Kutačová:Ty játra opepřím. A solím až po orestování.Ale taky jsem už četla,že se mohou solit před přípravou(tedy kuřecí).Takže lehce osolím naklepané maso a játra po orestování.

  • Simča Sládková | 6. 12. 2006 13:04

    Pokud vím, tak kuřecí játra se mohou osolit i před (při) přípravou a nestvrdnou, takže bych je normálně upravila (ochutila) a pak dala do kapsy z masa. V lednici mi zrovna bydlí tácek jatýrek a kuřecí plátky, asi se do toho zítra pustím....

  • M.V. | 5. 12. 2006 16:11

    Ja davam nivu a listovy spenat

  • Pavlína Hajná | 5. 12. 2006 08:23

    moc výborné určitě zopakuji

  • Jana Kutačová | 4. 12. 2006 09:44

    Janina: ta játra osolit a nějak okořenit nebo okořenit řízek a játra nesolit,nekořenit?Jsem zvědavá,co?.o))|Já často plním vepřové nebo kuřecí plátky tvarůžky-mňamka!:o))

  • Janina | 4. 12. 2006 08:33

    Všechny plněné řízky jsou výtečné.Zkuste na pánvi,na másle orestovat kuřecí játra a těmi naplnit řízky.Moc chutné.

  • Alisia | 2. 12. 2006 20:04

    Je to výborné a bez těch párátek to vyzkouším, to je dobrý nápad

  • Káčulka a Tínka | 2. 12. 2006 19:18

    Párátka nejsou vůbec zapotřebí,jestliže tu kapsu pořádně zmáčkneme rukou z obou stran a před obalováním dáme tak na 5-10minut do lednice.Maso nám krásně ztuhne trošku a výborně se pak obaluje.Jinak obaluji to radši 2x ale na druhý trojobal už nepoužívám mouku.

  • Iveta Kraušnerová | 25. 11. 2006 14:12

    Výborné všem to moc chutnalo.Určitě udělám znovu.

  • Jena | 19. 11. 2006 16:16

    Dal bych si to hned

  • Lucie Bernhartová | 8. 11. 2006 15:07

    Ja jsem dala slaninu, debrecinku a nivu, takze krome paratek jsem musela pouzit jehlu a nit, ale povedlo se - bylo to dobre. Ted tu s pritelem lezime s narvanym briskem a nemuzeme se hybat :-)Priste nesmime zapomenout na okurkovy salat,tahle pochoutka si o nej primo rika.

  • Anonym | 7. 11. 2006 11:09

    My dáváme debrecinku+trojuhelníček taveného sýru.Moc dobré!!!

  • Simča Sládková | 6. 11. 2006 14:20

    My dáváme anglickou slaninu + plátek sýru. Je to také dobré....

  • Mira Žanda | 5. 11. 2006 11:38

    Mňam

  • Krista | 4. 11. 2006 10:21

    Fakt dobré, vařím podle vaší kuchařky krátce, ale zatím nám všechno chutnalo

  • Lubor | 5. 3. 2006 18:43

    Moc jsme si pochutnali, je to zase změna

  • Stanislava Novotná | 8. 10. 2005 20:19

    Souhlasím s ostatními, dobré

  • Luba | 23. 9. 2005 21:00

    Jednička!!!

  • Anonym | 11. 6. 2005 17:19

    D o p o r u č u j I i ! S bramborovou kaší a kompotem.

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 19:45

    Také, stejně jako Bára doporučuji vyzkoušet. Moc nám chutnalo

  • Bára | 3. 11. 2004 07:46

    Můžu vřele doporučit, moc dobré,

  • Alice | 18. 6. 2004 22:17

    Výbornééé!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecinka Hladká mouka Hořčice Kuřecí maso Slanina Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

69
Hovězí zázvorový guláš
Hovězí zázvorový guláš
39
Bramborovo-špenátová polévka
Bramborovo-špenátová…
27
Klasická hrachová kaše
Klasická hrachová kaše
20
Čokoládová buchta z cukety
Čokoládová buchta z…
17
Klementinkové smoothie s matchou
Klementinkové smoothie s…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Otevřená zpověď Davida Matáska: Jak mi utekla žena

Otevřená zpověď Davida Matáska: Jak mi utekla žena

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Plněné kuřecí řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact