• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 8
      ks kedlubny s lístky
    • 250
      g jáhly
    • 100
      g anglická slanina
    • sůl
    • 70
      g ricotta
    • 1
      lžíce rozmarýn
    • 2
      lžíce smetana 30%
  • Omáčka
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule jemně nasekané sladké
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 300
      ml kuřecí vývar
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Jáhly uvařte podle návodu na obalu. Z kedluben odkrojte vršek s lístky, zbytek oloupejte a 15 minut je povařte v osolené vodě.
2
Vyjměte a vnitřek vydlabejte ostrou lžičkou nebo vykrajovátkem na jádřince a nadrobno pokrájejte.
3
Slaninu nakrájejte na kousky a opečte dokřupava, přidejte jáhly s nakrájenými kedlubnami, osolte a opečte, asi 5 minut. Vychladlou směs promíchejte se slaninou, ricottou, rozmarýnem a smetanou.
4
Kedlubny naplňte, přikryjte vrškem. Na másle orestujte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a provařte. Ochuťte worcesterem, solí, pepřem.
5
Vlijte do zapékací misky, vložte kedlubny a zapékejte asi 20 minut při 200 °C. Náš TIP: Kedlubny můžete podávat i s cibulovým dipem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou

Husí prsa plněná fíky s bramborovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#339270)
    Uživatel (#339270) | 13. 12. 2024 14:55

    Nebylo to špatné, Jen pozor gramáž jahlu je pravděpodobně v uvařeném státu nebo je to myšleno na opravdu velké kedlubny. Omáčka byla opravdu mňam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hladká mouka Jáhly Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Pepř mletý Ricotta Rozmarýn Smetana Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Luxus řez

Luxus řez

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Rychlá ovocná buchta - koláč

Rychlá ovocná buchta - koláč

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

91
Citronová babeta
Citronová babeta
21
Pečené fazole
Pečené fazole
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
12
Vepřová čína
Vepřová čína

Zajímavé články

Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
AHA.cz Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Claudii Cardinalové (†87) muži leželi u nohou, ale… Nikdy nebyla pořádně vdaná!

Claudii Cardinalové (†87) muži leželi u nohou, ale… Nikdy nebyla pořádně vdaná!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Plněné datle (nebo sušené švestky)
Plněné datle (nebo sušené švestky)
Plněné dýně s rýží, fenyklem a jablky
Plněné dýně s rýží, fenyklem a jablky
Plněné kedlubny
Plněné kedlubny
Plněné knedle ve vajíčku
Plněné knedle ve vajíčku
Plněné knedlíky uzeným masem
Plněné knedlíky uzeným masem
Plněné kokosky
Plněné kokosky
  • Recepty.cz
  • Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact