• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 8
      ks kedlubny s lístky
    • 250
      g jáhly
    • 100
      g anglická slanina
    • sůl
    • 70
      g ricotta
    • 1
      lžíce rozmarýn
    • 2
      lžíce smetana 30%
  • Omáčka
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule jemně nasekané sladké
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 300
      ml kuřecí vývar
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Jáhly uvařte podle návodu na obalu. Z kedluben odkrojte vršek s lístky, zbytek oloupejte a 15 minut je povařte v osolené vodě.
2
Vyjměte a vnitřek vydlabejte ostrou lžičkou nebo vykrajovátkem na jádřince a nadrobno pokrájejte.
3
Slaninu nakrájejte na kousky a opečte dokřupava, přidejte jáhly s nakrájenými kedlubnami, osolte a opečte, asi 5 minut. Vychladlou směs promíchejte se slaninou, ricottou, rozmarýnem a smetanou.
4
Kedlubny naplňte, přikryjte vrškem. Na másle orestujte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a provařte. Ochuťte worcesterem, solí, pepřem.
5
Vlijte do zapékací misky, vložte kedlubny a zapékejte asi 20 minut při 200 °C. Náš TIP: Kedlubny můžete podávat i s cibulovým dipem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou

Husí prsa plněná fíky s bramborovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#339270)
    Uživatel (#339270) | 13. 12. 2024 14:55

    Nebylo to špatné, Jen pozor gramáž jahlu je pravděpodobně v uvařeném státu nebo je to myšleno na opravdu velké kedlubny. Omáčka byla opravdu mňam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hladká mouka Jáhly Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Pepř mletý Ricotta Rozmarýn Smetana Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

188
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
94
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
86
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
42
Vanilkové rohličky XI.
Vanilkové rohličky XI.
42
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Další doporučené recepty:

Plněné datle (nebo sušené švestky)
Plněné datle (nebo sušené švestky)
Plněné dýně s rýží, fenyklem a jablky
Plněné dýně s rýží, fenyklem a jablky
Plněné kedlubny
Plněné kedlubny
Plněné knedle ve vajíčku
Plněné knedle ve vajíčku
Plněné knedlíky uzeným masem
Plněné knedlíky uzeným masem
Plněné kokosky
Plněné kokosky
  • Recepty.cz
  • Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact