• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
Napište svůj komentář k receptu

Plněná zelenina po řecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná zelenina po řecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cuketa 2-3
    • 3
      ks brambory 2-3
    • olivový olej nebo jakýkoliv jiný
    • rajčata ne moc zralá
    • 3
      ks paprika ne podlouhlé
  • Náplň
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibule
    • 300
      g hovězí maso sekaná
    • 1
      hrnek rýže která se rychle vaří
    • petrželka
    • oregáno podle chuti
    • 2
      lžíce rajský protlak nebo 2 zralá rajčata
    • nové koření prášek

Postup přípravy receptu

1
Papriky odřízneme kousek od stopky, vytáhneme semínka, opláchneme a vložíme do pekáče. Cukety také odřízneme z jedné strany a lžičkou vytáhneme opatrně vnitřek. To stejné uděláme i s rajčaty (dužninu z rajčat použijeme do náplně). Brambory jen očistíme a nakrájíme na hrubé hranolky. Osolíme a opepříme podle chuti.
2
Náplň: na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli mírně do zlatova, přidáme sekanou, necháme trochu prosmažit. Pak přidáme nastrouhanou dužninu z rajčat, jemně nakrájenou petržel, oregáno, pepř, sůl (můžeme taky připravit v mixéru rajčata, petržel atd.). Necháme chvíli povařit, až se polovina tekutiny vstřebá, vložíme dobře propláchnoutou rýži. Mícháme dalších asi 5 minut. Náplň stáhneme z plotny a plníme zeleninu (jestli chcete můžete do každé zeleniny dolít trochu vody, ale opravdu jen trochu). Mezi zeleninu dáme brambory, odříznuté vršky vložíme na zeleninu, mírně polijeme olejem, asi 1/2 vody a pečeme v troubě asi 45-60 minut. Do náplně můžete dát cokoliv dům dá. Také to může být jen rýže s různými přísadami, jednoduše co kdo a chce a má rád. Možná že to je na pohled těžké, ale věřte, že tady v Řecku je to jedno z jednoduchých jídel.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Kuře po řecku II.

Kuře po řecku II.

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line | 15. 5. 2005 19:28

    Pokud chcete být pod receptem uvedena jako autor, musíte při přidávání nového receptu zaškrtnout "Souhlasím s uveřejněním kontaktu na autora receptu (Jméno, Příjmení, e-mail) u zaslaného receptu."

  • Petrula M | 15. 5. 2005 12:02

    trochu me mrzi ze jste muj recept trochu zmenili,ale hlavne ze jste nedali me jmeno... petrula(petra)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cuketa Hovězí maso Nové koření Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Rajský protlak Rýže Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Medailonky s brokolicí a nivou

Medailonky s brokolicí a nivou

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Kořeněné špízy s pórkem

Kořeněné špízy s pórkem

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Thajské žluté zeleninové karí

Thajské žluté zeleninové karí

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

165
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
115
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
105
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu…
105
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
72
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact