• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná sekaná pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Plněná sekaná pečeně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná sekaná pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      naťové cibulky
    • 200
      g tvaroh
    • 2
      lžíce hořčice
    • 800
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 1
      kg kapusta
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 125
      ml šlehačka
    • 50
      g anglická slanina
    • petrželka
    • 1
      ks žemle z minulého dne

Postup přípravy receptu

1
Housku namočíme do studené vody. Naťové cibulky očistíme, opereme a nakrájíme na kolečka. Spolu s lžící hořčice je vmícháme do 150 g tvarohu. Pak uhněteme mleté maso, dobře vymačkanou žemli, vejce a okořeníme. Mletou hmotu položíme mezi dva kusy fólie a vyválíme čtverec o velikosti 25x25 cm. Na tuto hmotu rozdělíme připravený tvaroh a na jedné straně necháme volný okraj. Pomocí fólie svineme maso k volnému konci a rolku vložíme do vymaštěného pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3) zhruba hodinu.
2
Růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě 15-20 minut. Cibuli nakrájíme na plátky. Slaninu nařežeme na drobné kostičky, které opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme cibuli a společně pomalu opečeme. Růžičkovou kapustu slijeme, necháme okapat a přidáme k cibuli. Pečeni vyjmeme. Výpek rozředíme 1/8 litru vody a opatrně vmícháme smetanu, zbylý tvaroh, hořčici a krátce povaříme. Kapustičky rozložíme na ploché míse, na ně upravíme sekanou pečeni a ozdobíme petrželkou. Chutná s opečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Plněná sekaná pečeně II.

Plněná sekaná pečeně II.

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petka | 20. 2. 2006 15:51

    Vypadá moc zajímavě...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice Kapusta Máslo Mleté maso Naťové cibulky Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Šlehačka Sůl Tvaroh Vejce Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Bramborové šišky s mákem a švestkovou omáčkou

Bramborové šišky s mákem a švestkovou…

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a žmolenkou

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Salát z buřtů

Salát z buřtů

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
15
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
14
Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky
Univerzální jednoduché…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech
Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech
Plněná rajčata se strouhankou
Plněná rajčata se strouhankou
Plněná sekaná - která nepraskne ! :)
Plněná sekaná - která nepraskne ! :)
Plněná sekaná pečeně II.
Plněná sekaná pečeně II.
Plněná sekaná z bůčku
Plněná sekaná z bůčku
Plněná sýrová roláda
Plněná sýrová roláda
  • Recepty.cz
  • Plněná sekaná pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact