• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Napište svůj komentář k receptu

Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Testo
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g máslo
    • 120
      ml studená voda
    • 1
      ks vejce
    • sůl 1 lzicka
  • Napln
    • 2
      ks vařené brambory varene na pare(jsou chutove lepsi)
    • 200
      g bazalkové pesto
    • 200
      g ricotta
    • šunka par platku
    • vejce na potreni

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme jej odpočinout 30 minut v lednici.
2
Na pečícím papíře posypaném moukou vyvalíme polovinu těsta, těsto se snažíme vyválet do tvaru obdelníku (podle plechu, ja použila nízký plech 30 cm na 35 cm) a i s pečícím papírem těsto přendáme do plechu. Brambory nakrájíme na tenké plátky a naneseme na těsto (necháme volné okraje) a natřeme pestem, pak lžičkou nanašíme kopečky ricotty. Můžeme jemně posolit, ale pesto je většinou dost slané. Šunku natrháme na malé kousky, které nepravidelné naklademe na pizzu. Pokud chceme, můžeme jemně posypat parmazánem - není nutno.
3
Vyvalíme druhou polovinu těsta a opatrně přeneseme na pizzu, tak aby se nam dotýkaly okraje spodní a vrchní vrstvy těsta. Okraje potřeme vejcem a spojíme (spojené je přehneme a zamáčkneme vidličkou). Vrstvu těsta propícháme, potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C po dobu 20 - 25 minut. Necháme trochu vychladnout a podáváme nakrájené na kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Roláda z panenky s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Mozzarella s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

Ryba v papilotě s bazalkovým pestem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 7. 9. 2013 22:10

    Neuvěřitelně dobré! Za začátku jsem měla obavy z těch brambor, ale výsledná kombinace byla opravdu lahůdkou. Byli jsme nadšení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Máslo Polohrubá mouka Ricotta Studená voda Sůl Šunka Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůta po americku

Krůta po americku

Maková bábovka

Maková bábovka

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

184
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
101
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
76
Houbový guláš
Houbový guláš
70
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
67
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky z domácí pekárny
Pletýnky, uzly
Pletýnky, uzly
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu
Plněná bageta
Plněná bageta
Plněná ciabatta
Plněná ciabatta
Plněná cuketa
Plněná cuketa
  • Recepty.cz
  • Plněná "pizza" s bazalkovým pestem a ricottou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact