• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Placky z bůčku
Napište svůj komentář k receptu

Placky z bůčku

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Placky z bůčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 0,50
      kg salám obyčejný
    • 1
      balení solamyl (bramborový škrob)
    • 5
      ks vejce
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks paprika
    • 4
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • 0,50
      dl rostlinný olej
    • kečup - jemný trochu

Postup přípravy receptu

1
Vše nakrájíme na malé kostky, spojíme solamylem, okořeníme. Smažíme malé placky. Dobré jsou s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Plněná sekaná z bůčku

Plněná sekaná z bůčku

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladislav Dorazin | 10. 7. 2008 10:31

    Tak nevím,je to 25 dkg na porci,to je hodně?Vím,že to má být zhruba10 dkg na porci v syrovém stavu,ale to by se asi nikdo nenajedl,aspoň já tedy ne.Jinak moc zajímavý recept,líbí se mi,že maso nemeleme,ale asi musíme krájet na hodně maličké kostičky,že?Aby se to propeklo.

  • Jana Remková | 10. 7. 2008 10:26

    Anonyme,že jo?Aspoň by byli hosté spokojeni,ne?Nebo nespokojeni?Přiznám se,že gramáže jsou moje slabá strana,spíš více,než méně.VELKÁ SESTRO,Valentýno je restaurace v Karviné,ale prý pro zamilované.Zdravím!

  • VELKÁ SESTRA | 10. 7. 2008 10:00

    Zajímavé, aspoň se nezapráská mlýnek na maso. .....Jóó VALENTÝN! To byly časy když jsem byla ještě sestřička! Teď, když se přibřečtanuje a žužlaje lalůček, mi do ucha šeptá (chci věřit, že stále zamiloveně) "Miláčku, na tobě je jedno kilíčko hezčí než druhé!" Neví, že mu vidím do hlavy: "To všechno je móóje, to všechno je móóje"No, mohlo to dopadnout i hůř...

  • Anonym | 10. 7. 2008 07:46

    Jano, když sečtete váhu masa, salámu + ostatní ingredience a vydělíte 4, no to by byly porce!!!

  • Jana Remková | 9. 7. 2008 20:36

    Martino,kolik je toho asi porcí?počítám asi 4 ne?No,vypadá to skvěle a na meny u nás ve Valentýnu by se to asi vyjímalo,ale asi bychom tomu dali jiný název,popřemýšlím a dám vám vědět.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Salám Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vegeta Vejce Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

178
Rýže+čočka s cibulkou - příloha
Rýže+čočka s cibulkou -…
74
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
60
Maková bábovka s mandarinkami
Maková bábovka s…
35
Ledový mátový čaj s mangem a granátovým jablkem
Ledový mátový čaj s…
33
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Citronovo-mrkvový koláč …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Placky z bůčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact