• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
Napište svůj komentář k receptu

Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g hladká mouka (Nebo polohrubé)
    • 15
      g droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 1,50
      dl mléko
    • 0,50
      ks vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
  • Na potření
    • 0,50
      ks vejce (Na potření)
  • Náplň
    • 200
      g mleté maso
    • sůl
    • tymián
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule (Větší)
    • 200
      g houby (Míchané nebo žampióny)
    • kmín
    • oregáno
    • kečup - jemný
    • 4
      ks plátkový sýr

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a trochy mléka uděláme kvásek, vlijeme do osolené mouky, přimícháme olej a vejce a zbylým mlékem vypracujeme hladké těsto, které necháme v teple asi 1/2 hod. vykynout. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme cibuli přidáme houby, kmín a podusíme, přidáme kořením ochucené mleté maso a ještě 10 minut dusíme.
2
Vykynuté těsto rozválíme na plech pomazaný olejem, necháme ještě 10 minut kynout, poklademe masem s houbami, posypeme oreganem a pokapeme kečupem. Okraje těsta ptřeme vejcem. Dáme do předehřáté trouby. Před dopečením poklademe plátky sýra. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Pettole - italské smaženky z kynutého těsta

Pettole - italské smaženky z kynutého…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 25. 1. 2017 12:28

    Recept by bylo možná vhodné upravit a to tím, že snížit množství oleje (tři lžičky a né lžíce). Nebo přidat mouky. Jinak se těsto hodně lepí. A pro začátečníky by bylo vhodné přidat informaci o tom kolik soli se vlastně má dávat do těsta :-))

  • katka | 12. 12. 2015 16:41

    chce to víc mouky, jinak jak říkáte, je z toho lepidlo

  • Aneta | 28. 1. 2014 12:48

    Těsto se mi hrozně lepilo. Nevim co jsem udělala špatně. :-!

  • Anonymous | 5. 1. 2014 13:47

    0,5l vajec ?

  • Marcela Vrabcová | 12. 11. 2005 10:07

    Tohle testo pouzivam na pizzu uz hodne dlouho a uspesne. Vsechny suroviny rovnou smicham a je to snad jedine kynute testo, ktere se mi vzdycky povedlo. Na plech jde pak krasne rozplacat rukama. S mletym masem jsem zkousela poprve, ale taky nam zachutnalo. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Droždí Hladká mouka Houby Kečup - jemný Kmín Mléko Mleté maso Oregáno Plátkový sýr Rostlinný olej Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka s česnekem

Sýrová pomazánka s česnekem

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Campari Orange Passion

Campari Orange Passion

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

111
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
33
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Svařák
Svařák
17
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
Slané cukroví: Výborná alternativa pro chvíle, kdy už máte sladkého dost
Slané cukroví: Výborná alternativa pro chvíle,…
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
AHA.cz Šok v Lucerně! Slováček dostal milion od cizího muže

Šok v Lucerně! Slováček dostal milion od cizího muže

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Hvězdy Ordinace opět spolu! Komu to slušelo nejvíce?

Hvězdy Ordinace opět spolu! Komu to slušelo nejvíce?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Dorota Nvotová o kauze obtěžování: Nečekaná podpora Fera Jokea!

Dorota Nvotová o kauze obtěžování: Nečekaná podpora Fera Jokea!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

  • Recepty.cz
  • Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact