• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
Napište svůj komentář k receptu

Pizza trochu jinak od Šimajdy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza trochu jinak od Šimajdy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kostka droždí 40g
    • 0,75
      šálek teplá voda
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 1
      lžička majoránka více než méně
    • 1
      lžička oregáno
  • Náplň
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 300
      g šunkový salám nebo i gohaj
    • 3
      ks paprika žlutá, červená a zelená
    • 4
      ks rajčata
    • 300
      g sýr 200-300
    • 100
      g vysočina
    • 100
      g houby případně
    • 3
      ks feferonka
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

1
Těsto: z uvedených surovin zpracujeme těsto, které je trochu řidší než na klasické buchty. Necháme 1/2-3/4 hod kynout. Vykynuté těsto roztáhneme na naolejovaný pekáč (pomůžeme si mastnýma rukama).
2
Povrch potřeme rajským protlakem, poklademe plátky šunkového salámu, nakrájíme papriky, rajská jablíčka, posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě 15-20 minut. Před koncem pečení (tak 2-3 min.) poklademe ještě plátky vysočiny.
3
Kdo má rád, může dát houby, feferonky, chilli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lada Kovářová | 25. 1. 2009 20:01

    Budete se asi divit, ale chodí tam valná většina zdejších uživatelů :-) Navíc, pokud do tohoto komentáře vložíte odkaz do fóra, kde se nachází vaše připomínka, vkladatel si to zajisté přečte, protože odebírá komentáře e-mailem.

  • Di - | 25. 1. 2009 18:36

    Já Vás chápu, ale kdo tam chodí? Přečte si to například vkladatelka tohoto receptu?

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:45

    Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno. Dekuji, Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 13:43

    [c12xK45Ah67]Di a ostatni, prosim vyuzijte diskuze k receptu zde: <a href='http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211'>http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=211</a>. Obdobne postupujte u ostatnich receptu, pokud to tedy neni komentar, vyuzivejte vzdy diskuzni forum. za timto ucelem bylo vytvoreno.

  • Di - | 25. 1. 2009 13:26

    Bohužel, Jani, už se jinde neplká. Původní diskusní fórum osiřelo, na novém taky moc příspěvků nepřibývá. Viděla jste, kolik tam za leden přibylo příspěvků? Můžeme si za to sami, tedy alespoň ti z přispěvatelů, kteří neměli na práci nic jiného než se zde hrubě odreagovávat a stále někomu nadávat nebo být sprostí. Je mi to moc líto, živá diskuse, která byla specifikem těchto stránek, mi chybí a vím, že komentáře u receptů by neměli sloužit k diskusi, ale jedině ty zůstaly trochu živé. Už jsem to chtěla napsat mnohokrát, tak alespoň teď, i když vím, že moje slova za chvíli zmizí!

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:46

    Jinak komentare k tomuto receptu budou po uprave receptu promazany. Tyto veci si reste prosim v diskuznim foru.

  • Kuchařka on-line | 25. 1. 2009 11:43

    Me osobne tam chybi krome ingredienci do testa i ingredience na tu danou pizzu, ingredience tedy vypadaji, ze to ma byt recept na testo na Pizzu, ale v postupu jiz pouzivat ingredience na Pizzu typu Provencial / Salami apod. Myslim, ze neni nutne se tu prit, Ladienku prosim o upravu tohoto receptu v databazi, tak aby odpovidal uvedenemu postupu. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Jana Pátková | 25. 1. 2009 11:42

    S prominutím, ale děvčata, "plká" se na jiné stránce.Díky.

  • Di - | 25. 1. 2009 11:39

    Paní Aleno, když se chci někde uplatnit, je logické, že si nejprve zjistím, jak to tam funguje. Tady jsou zveřejněna zcela jasná pravidla pro přidávání receptů. Patří mezi ně nezveřejňovat duplicitní recepty. Ano, opravdu mi vadí, když se někdo chce uplatnit za každou cenu s receptem, který tu už stokrát je a jehož popisu ani nevěnuje moc pozornosti. Připadá mi to tak trochu bezohledné k ostatním. Přispívám sem již několik let, Vy jste tu poprvé, tak mě prosím odsud nevyhazujte. Přeji Vám, aby se Váš další pokus o přidání receptu již vydařil lépe. Howgh!

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 10:54

    Di- Já myslím,že tam asi chybí jen - ze všeho -pro začínající.Když vám stále něco vadí,prostě obraťte na jinou stránku. Paní Dance chci poděkovat za vysvětlení,jsem nová s prvním příspěvkem (v tuto chvíli myslím i s posledním).Netušila jsem ,že to takto funguje.Nenapadlo mě,že to bude mít tak negativní průběh,to bych do toho nešla.omlouvám se.

  • Di - | 25. 1. 2009 10:29

    Tak to asi přípaný kuchař musí být jasnovidec, aby pochopil, že má dát koření již do těsta. Ve Vašem úsporném popisu o tom není ani slovo. Vlastně ani začátečník neví, z čeho má to těsto zadělat, jak zacházet s drožsím apod. Jinak souhlas s Dankou.

  • Danka Snášelová | 25. 1. 2009 10:23

    Paní Alena, když se chce někdo podělit o nějakou zkušenost, vychytávku atd. nemusí uveřejňovat nový recept. Jsou na to KOMENTÁŘE. Kdyby každý přidával nový recept jenom proto, že se od ostatních liší jenom v maličkostech, tak by zde bylo plno receptů na stejné brdo. Když si vybírám nějaký recept, tak si přečtu i veškeré komentáře - jsou k nezaplacení. Zejména od pravidelných pisatelek. Podle jmen už vím, že na jejich rady a doporučení se můžu spolehnout. Proto jsou tyhle stránky tak kouzelné. Tolik na vysvětlení.

  • alena šimáková | 25. 1. 2009 09:26

    Ne,nezlobím se,to je v pohodě,ale jaksi nechápu o co vám vlastně jde.Měla jsem v úmyslu podělit se jen o dobrý recept.Do každé pizzy se majoránka,oregano a případný česnek dává až na těsto.Já to dávám dovnitř a už od kynutí to krásně voní.Ale myslím,že ani tato odpověď vám stačit nebude.Snad to bude chutnat někomu jinému.

  • Di - | 25. 1. 2009 08:37

    Nezlobte se, ale v návodu zpracujeme těsto a necháme ho kynout, opravdu nic novátorského nevidím. Tak se přece dělá každá pizza.

  • alena šimáková | 24. 1. 2009 21:55

    Trochu jiná je příprava těsta.Já ji dělám víc jak 10 let a stále je u nás jednička.

  • Di - | 24. 1. 2009 10:37

    Dovolím se Šimajdy zeptat, co je na jeho receptu tak trochu jinak ve srovnání s mnoha dalšími recepty na pizzu, které tu jsou. Tedy kromě "originálního" názvu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Droždí Feferonka Hladká mouka Houby Majoránka Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Šunkový salám Sýr Teplá voda Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Fazolová polévka mňam

Fazolová polévka mňam

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Domácí kečup
Domácí kečup
28
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
25
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
24
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Teniskožrout popsal detaily a přiznal komplikace

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Teniskožrout popsal detaily a přiznal komplikace

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Pizza trochu jinak od Šimajdy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact