• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza šup šup
Napište svůj komentář k receptu

Pizza šup šup

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza šup šup
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • polohrubá mouka 1/2 kg
    • 1
      hrnek mléko
    • droždí 1/2 kostky
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • smetana 0,5 šálku vlažné, sladké
  • Náplň
    • 100
      g anglická slanina Plátky
    • 100
      g poličan (Nebo jiného tvrdého salámu)
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks zelená paprika
    • cibule 1/2
    • 1
      hrst žampiony Plátků
    • sýr
  • Nátěr
    • olej 1/4 šálku
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek (Nebo lžička instantního česneku)

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** Z trochy mléka, droždí, cukru a 2 lžic mouky uděláme kvásek. Po vyběhnutí kvásku přidáme smetanu, sůl, mouku, a podle hustoty těsta mléko. Těsto má být po vypracování hladké a nemá se lepit na stěny mísy. Necháme v teple cca 20 min kynout. Na vymazaný a vysypaný plech vytvarujeme z těsta rovnoměrně placku, aby se nelepilo těsto na ruce, můžeme si ruce namáčet při tvarování vlažnou vodou.
2
Po vytvarování namažeme po celé ploše svrchu těsto mašlovačkou nátěrem, kteý jsme si smíchali z koření, oleje, česneku a soli.
3
Nakonec poklademe půl na půl slaninou a salámem, poté celou na kolečka **nakrájenou zeleninou:** rajčaty, paprikou, žampiony a cibulí. Pokapeme zbytkem nátěru a dáme péct do vyhřáté trouby na cca 180° cca 1/4 hod. Poté vyjmeme z trouby, posypeme sýrem a necháme dopéct do zlatova.
4
Podáváme ještě teplou, chutná výborně, nikdy nevydrží do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebová pizza se špenátem

Chlebová pizza se špenátem

Pizza s blumami a parmskou šunkou

Pizza s blumami a parmskou šunkou

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena Čajanková | 27. 4. 2013 17:26

    Doporučuju všem, je to super šup šup :-)

  • poiličan? | 4. 3. 2012 11:07

    Ježíšš ty jsi lama :-P :-P :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-) ;-) http://www.recepty.cz/recept/pizza-sup-sup-18862# :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Jurda: | 14. 7. 2011 12:45

    Nevyzkoušeno a oznámkováno :-X

  • Aja Bouzková | 24. 11. 2009 13:10

    Autorka:omlouvám se za nepřehledné sepsání ingrediencí.Vkládala jsem sem recept poprvé a nevěděla,že místo odstavců,které jsem tam vypsala,vzniknou slova bez mezer :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Cukr Droždí Mléko Mletá sladká paprika Olej Pálivá paprika Pepř mletý Poličan Polohrubá mouka Prolisovaný česnek Rajčata Smetana Sůl Sýr Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Pizza chudobka

Pizza chudobka

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Celerové placičky

Celerové placičky

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

90
Máslové řízky
Máslové řízky
89
Dýňová tortila
Dýňová tortila
77
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
48
Klasické lečo
Klasické lečo
41
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Pizza šup šup
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact