• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pizza šneky
Napište svůj komentář k receptu

Pizza šneky

autor: Daja
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza šneky
Pizza šneky
Pizza šneky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 150
      g šunka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 150
      g plátkový sýr nejlépe eidam
    • 1
      lžička gyros koření

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválejte. Na něj položte plátky sýra a na ně plátky šunky. Lehce posypte kořením gyros. Pevně smotejte do rolády. Nakrájejte ji asi na 1 cm vysoké plátky a ty potom položte na plech. Potřete je rozšlehaným vejcem. Dejte na ně trochu kečupu a navrch nastrouhaný sýr. Dle chuti můžete posypat zase jemně gyrosem. Pečeme v troubě na 180 °C, dokud sýr nezačne růžovět.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švýcarky - skořicové šneky

Švýcarky - skořicové šneky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 21. 11. 2014 20:40

    Dobry den myslim si ze testo yb se melo nejprve potrit kecupem, pak posypat pizza korenim a pak platky sunky a syra. Nakrajeni sneci se pak potrou rozslehaným vajickem

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 24. 5. 2014 15:02

    Osvědčená klasika. Jen k receptu - předpokládám, že autorka chtěla krájet na 1 cm široké plátky, nikoli 1 cm vysoké plátky - vždyť to by pak nebyly šneky a navíc si myslím, že by se to okamžitě rozsypalo. Jinak toto je jeden z těch receptů, kde výsledek opravdu závisí na tom, jaké suroviny použijete. Pokud koupíte nejlevnější kečup, koření a šunku, budete mít úplně jiné jídlo než s kvalitním kořením, kečupem a šunkou s 90% masa (a pokud možno ne s eidamem).

  • jana vankova | 13. 2. 2007 10:25

    Vymyslela jsem si podobny recept.Tešto si rozdelim na tretiny a to pak rozvalim,dám na nějprotlak s kečupem a kořenim,na to třeba pálivy paprikáš,posypu sýrem,zabalim jako závin a pak rozkrajim jako roladu dam na pečící papir do trouby apak je to básen,vzdycky se potom zapráší.na Silvestra jsem musela dělat ze tří dávek.:-)

  • Kristina | 6. 11. 2005 20:39

    Prosim podelite se o recept na testo? Bydlim mimo republiku a neda se tady koupit.Dekuji!

  • Marcela Vrabcová | 4. 11. 2005 19:31

    Mnam mnam, podarilo se mi koupit listkove testo a ted budu premyslet, jak se k nemu jednoduse zase co nejdriv dostat. Zmizelo moc rychle.

  • šarik | 16. 9. 2005 14:17

    je to supr recept ale já ho dělám ze špenátem šunkou a tvrdým sýrem je to naprosto dokonalé

  • Verulinka | 16. 9. 2005 11:26

    Tip na obměnu - těsto vyválím, nakrájím na obdélníky cca 8x10 (nebo podle Vašich představ), nápň - viz recept a smotám malé roládky, potřu vejcem, posypu solí a sezamem, kmínem nebo nemletým mákem a upeču. Chutná to asi stejně výborně. Doma tomu pak říkáme "šulánky z listového těsta" :o)

  • Érinka | 16. 9. 2005 10:56

    Mně se osvědčilo dělat to trochu jako pizzu: na rozválené těsto kečup, oregano, cibuli či pórek, salám nebo slaninu, nakonec plátky sýra a smotat. Je to mňamka a mizí opravdu rychle! :-)

  • leika | 31. 8. 2005 16:15

    je to fajné s každým salámkem..i se zelím :-)

  • Anonym | 31. 8. 2005 14:18

    Můžu místo šunky dát herkules?Mám ho doma a potřebuju se ho zbavit bude to dobré?Dík

  • Kuba Srp | 26. 8. 2005 12:26

    to vypadá slibně

  • Janinka | 15. 8. 2005 14:50

    Kamilko, listové je pravdu "to isté" ako lístkové. Prostě takové to, co se asi nejčastěji kupuje zmrazené v balíčku po cca 400 g. Dá se, samozřejmě, dělat i doma, ale na tohle to kupované bohatě stačí! Tak ať se to povede :-))

  • Kamilka | 15. 8. 2005 11:47

    Prosím vás, mám torchu problém: je listové testo to isté ako lístkové?

  • Miša | 11. 7. 2005 15:52

    Já to dělám tak že na těsto dám nejdříve protlak či kečup, pak maso, cibuli, sýr ale hlavně to kořením oreganem a bazalkou - má to pak trošku větší nádech Itálie - tedy Pizzy!!!

  • Janinka | 28. 6. 2005 17:32

    Pro Gabču: bezvadně jsi mne inspirovala zrovna dnes, kdy jsem se chystala tuhle "bombu" vyzkoušet. Takže Tě můžu ujistit, že s těma olivama to je taky super. Akorát jsem je na prvním plechu dala až na sýr a pak sledovala, jak se kloužou dolů na plech .... Takže nejdřív oliva, pak teprve sýr. Na některé jsem navrch ještě dala špetku oregana a Itálie hadr :-)) Fakt skvělé, má to jen jeden háček: čekám návštěvu a musím stále odhánět rodinu, abych nemusela péct v tomhle horku ještě jednou.

  • Gabča | 28. 6. 2005 13:00

    Moooc dobrý, ani jsem vejcem nepotírala a byla to pochoutka.Je dobré teplé i studené. Příště vyzkouším dát ještě navrch olivy. Díky za recept.

  • Daisy | 27. 6. 2005 15:37

    Jako náplň dávám anglickou slaninu a červené sterilované zelí. Navrch pak posypu kmínem a strouhaným sýrem.

  • Veronika Rezkova | 26. 6. 2005 23:43

    a je to lepsi studeny nebo teply, zni to zajimave a lahodne :o)

  • Libuše Romančíková | 24. 6. 2005 16:33

    Tuto dobrůtku jsem nedávno jedla u kamarádky a bylo to výborné.Do náplně se může přidat i nastrouhaná niva a navrch poprášit gril.kořením.Sama jsem ještě nezkoušela,ale za 2 týdny slavím svátek,tak se chci pochlubit něčím novým.Doufám,že budu pochválena.

  • Alena | 24. 6. 2005 08:27

    To snad ne, dokud se Pizza píše s měkkým a krátkým tak je to mezích:)))

  • Jana z VM | 24. 6. 2005 07:09

    "Holki, holki", aby z těchto solidních stránek nebyly éérotické stránky !! :o))))

  • Deny | 23. 6. 2005 12:36

    opravdu výborné....aby to mělo hezkou barvu, přidávám dovnitř ještě sterilovanou červenou kapii...je to výborné a krásně to vypadá. MŇAM :o)

  • Vysmátá kuchařka | 23. 6. 2005 12:22

    ... ale, ale děvčata, nebuďte tak úzkoprsá :-)) Každému z nás to někdy ujede a někdo holt upřednostňuje měkké a krátké ... :-)) No, ale jinak: krásné léto!!!

  • Alena | 23. 6. 2005 10:23

    Když je to vynikající tak to mám taky raději s tvrdým....y Máte moje "simatie" p. Ivano

  • Ivana | 23. 6. 2005 09:20

    Tedy já nejsem žádný estét, ale někdy mi ty hrubky v komentářích berou dech!

  • petra zidkova | 22. 6. 2005 21:37

    Také to často dělám a je to vinikající.Ještě po pomazání vajíčkem posypu povrch kmínem

  • Jana Malá | 22. 6. 2005 12:45

    Je to fakt bašta!!!

  • Jana Spackova | 22. 6. 2005 10:09

    o znam take a casto to delam kdyz ma prijit navsteva...moc dobre :-)

  • Naďa | 21. 6. 2005 19:58

    Dělám je také s různými náplněmi (fantazii se meze nekladou),ale ještě před krájrním na plátky dám tak na cca 15-20 minut do lednice,ta rolka ztuhne a líp se krájí.Zkuste...

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 19:56

    je to pochoutka:-)

  • Yvet | 21. 6. 2005 18:54

    Tak tohle určitě vyzkouším.

  • Ifuška | 21. 6. 2005 11:40

    To dělá moje kámoška a je to super a hlavně po tom šáhne každý spíš jak po brambůrkách a oříšcích.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gyros koření Kečup - jemný Listové těsto Plátkový sýr Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabská rýže

Arabská rýže

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Pečený amur se žampiony a cibulí

Pečený amur se žampiony a cibulí

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Špenátovka

Špenátovka

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Sýrová polévka V.
Sýrová polévka V.
15
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
15
Krémová květáková polévka
Krémová květáková polévka
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Další doporučené recepty:

Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se zelím a kozím sýrem
Pizza se žampiony a vejcem
Pizza se žampiony a vejcem
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto - rychlé a tenké
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
Pizza v trojobalu
Pizza v trojobalu
  • Recepty.cz
  • Pizza šneky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact