• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza s kedlubnou a chřestem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 4 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

45 porce
    • 4
      ks kedlubny
    • 1,20
      ks šalotka
    • 130
      ml kuřecí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 8
      ks chřest pazochů zeleného chřestu
    • 70
      g špenát
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce zakysaná smetana
    • 100
      g ricotta
    • 50
      g sýr tvrdý podle chuti
    • bazalka na dokončení
  • Těsto
    • 270
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 180
      ml mléko polotučné
    • 40
      g máslo
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupejte, nakrájejte na kostičky. Na másle zpěňte šalotku a kedlubnu, 2 minuty restujte. Přilijte vývar a při nižší teplotě poduste do poloměkka. Osolte a opepřete.
2
Chřest oloupejte s výjimkou hlaviček, 3 minuty povařte ve vroucí vodě a propláchněte ledovou vodou. Na pánvi rozehřejte 10 g másla, 1 minutu opékejte nakrájený česnek a nechte zavadnout špenát.
3
Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. V mixéru 5 minut hněťte mouku s práškem do pečiva a solí, přidejte máslo s mlékem, pokud těsto lepí, přidejte mouku.
4
Bochánek zpracujte rukama a pak jej na plechu vyválejte. Zastříkněte olejem a 10 minut pečte. Na pizze rozložte špenát, kedlubny i chřest, zakapejte smetanou, posypte sýry a pečte dozlatova. Ozdobte bazalkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Masové nudličky s kedlubnou

Masové nudličky s kedlubnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pokrmy Chuťovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chřest Hladká mouka Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Mléko polotučné Olivový olej Pepř mletý Prášek do pečiva Ricotta Šalotka Špenát Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Dunajské vlny

Dunajské vlny

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

281
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
149
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
30
Zapečená brokolice s těstovinami
Zapečená brokolice s…
25
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s cuketou
Pizza s cuketou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact