• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza s kedlubnou a chřestem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 4 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
Pizza s kedlubnou a chřestem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

45 porce
    • 4
      ks kedlubny
    • 1,20
      ks šalotka
    • 130
      ml kuřecí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 8
      ks chřest pazochů zeleného chřestu
    • 70
      g špenát
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce zakysaná smetana
    • 100
      g ricotta
    • 50
      g sýr tvrdý podle chuti
    • bazalka na dokončení
  • Těsto
    • 270
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 180
      ml mléko polotučné
    • 40
      g máslo
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupejte, nakrájejte na kostičky. Na másle zpěňte šalotku a kedlubnu, 2 minuty restujte. Přilijte vývar a při nižší teplotě poduste do poloměkka. Osolte a opepřete.
2
Chřest oloupejte s výjimkou hlaviček, 3 minuty povařte ve vroucí vodě a propláchněte ledovou vodou. Na pánvi rozehřejte 10 g másla, 1 minutu opékejte nakrájený česnek a nechte zavadnout špenát.
3
Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. V mixéru 5 minut hněťte mouku s práškem do pečiva a solí, přidejte máslo s mlékem, pokud těsto lepí, přidejte mouku.
4
Bochánek zpracujte rukama a pak jej na plechu vyválejte. Zastříkněte olejem a 10 minut pečte. Na pizze rozložte špenát, kedlubny i chřest, zakapejte smetanou, posypte sýry a pečte dozlatova. Ozdobte bazalkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Masové nudličky s kedlubnou

Masové nudličky s kedlubnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pokrmy Chuťovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chřest Hladká mouka Kedlubny Kuřecí vývar Máslo Mléko polotučné Olivový olej Pepř mletý Prášek do pečiva Ricotta Šalotka Špenát Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sója s houbami

Sója s houbami

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Meteník

Meteník

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

95
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
94
Polévka z pečené zeleniny
Polévka z pečené zeleniny
75
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
75
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
56
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s blumami a parmskou šunkou
Pizza s cuketou
Pizza s cuketou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Pizza s rozmarýnem
Pizza s rozmarýnem
Pizza se slaninou a smetanou
Pizza se slaninou a smetanou
  • Recepty.cz
  • Pizza s kedlubnou a chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact