• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza Quattro Formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Pizza Quattro Formaggi

autor: Ejný
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 119
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Quattro Formaggi
Pizza Quattro Formaggi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      lžička cukr krystal
    • 0,50
      balení droždí
    • 250
      ml vlažná voda
  • Základ
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      balení sýr niva
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      balení mozzarella
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 10
      ks uzený sýr

Postup přípravy receptu

1
1) Do vlažné vody si rozdrobíme droždí, přisypeme cukr a necháme vzejít (zhruba 15 minut).
2
2) Přidáme mouku se solí, olej a vykynutý kvásek.
3
3) Těsto velice dobře zpracujeme na pomoučeném vále.

RADA: Jak připravit domácí pizzu?

4
4) Vložíme do hrnce, přikryjeme utěrkou a necháme v teple hodinu vykynout.
5
5) Rozválíme a vytvarujeme do tvaru kolečka, popř. na plech.
6
6) Natřeme smetanou ke šlehání a posypeme jednotlivými sýry.
7
7) Na závěr posypeme lehce oregánem a dáme do trouby na 250°C na cca 10-15 minut.

RADA: 5 vychytávek, které využijete při pečení sladkého i slaného!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Plněná pizza calzone

Plněná pizza calzone

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alice Magdalena | 11. 6. 2019 15:29

    Nikde není přesně určeno, které konkrétní sýry by měla Pizza Quattro Formaggi obsahovat. Důležité je jen, aby byly 4. Tak jaképak fuj. Nejdříve si veno doplň vzdělání, pak dlouho přemýšlej a teprve pak se opatrně projev. Nebude z tebe čišet tolik hlouposti.

  • vena | 9. 1. 2015 15:11

    Ale fuj, už ty sýry napovídají, že tento koláč by se měl jmenovat úplně jinak....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Slané pečení Pizza
Chuťovky Ze sýra Pizza a langoše Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Eidam sýr Hladká mouka Mozzarella Olivový olej Oregáno Smetana ke šlehání Sůl Sýr Niva Uzený sýr Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

Koka dortík - rychle a snadno

Koka dortík - rychle a snadno

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Dýně (nejen) se slaninou pečená
Dýně (nejen) se slaninou…
34
Květákový nákyp
Květákový nákyp
27
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
20
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Pizza Leo
Pizza Leo
Pizza Margherita
Pizza Margherita
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza rohlíky
Pizza rohlíky
Pizza rohlíky II.
Pizza rohlíky II.
Pizza roláda podle mě
Pizza roláda podle mě
  • Recepty.cz
  • Pizza Quattro Formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact