• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pizza alá štrůdl i pro začátečníky
Napište svůj komentář k receptu

Pizza alá štrůdl i pro začátečníky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza alá štrůdl i pro začátečníky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení listové těsto
    • 300
      g šunka (250-300) nebo debrecínka
    • 300
      g eidam sýr 250-300
    • 2
      ks cibule větší
    • 3
      ks paprika malé - červená, zelená, žlutá
    • kečup - jemný
    • olivový olej
    • kmín
    • česnekové koření
    • koření na pizzu
    • vegeta
    • pepř mletý čerstvě namletý
    • paprika - sladká nebo další druhy a směsi dle vaší chuti

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si rozválíme placku listového těsta (nebo i dvě - podle množství těsta a velikosti plechu do trouby - s menší plackou se lépe manipuluje - doporučuji!!!) a dáme je na kuchyňskou folii. Potřeme ji zlehka olivovým olejem a necháme okraj asi 2-3 cm nepotřený.
2
Na potřené místo dáme malé množství kečupu a rozetřeme ho po ploše kde jsme potírali olej. Nakrouháme cibuli na kolečka a papriku na asi 1 cm kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. Pak klademe postupně (POZOR - NE AŽ DO KRAJŮ - tam jen sporadicky!!!) na potřenou plochu: všechna kolečka šunky, pak polovinu koleček cibule, dále polovinu kostiček papriky a to vše okořeníme česnekovým granulátem, čerstvě namletým pepřem, vegetou, kořením na pizzu a případně dalším kořením dle vaší chuti. Nakonec zasypeme polovinou eidamu.
3
Tento proces bez salámu opakujeme ještě jednou s druhou polovinou surovin, včetně koření a sýra. POZOR - Nedávejte moc silné vrstvy, štrůdl pak jde špatně zavinout, nebo se trhá těsto. Obloženou placku pak nakonec velmi opatrně svineme do tvaru štrůdlu (pomáhá nám v tom fólie, která zabraňuje protrhávání těsta, pokud máte moc surovin, raději včas část odeberte.
4
Zavinutou placku pak na koncích spojte v místech, kde není žádný olej a kečup, také na vrchní straně prstem uzavřete celý závin. Závin vložte na pečící papír do plechu, potřete ho olivovým olejem a lehce posypte kmínem a třeba ještě zlehka sladkou paprikou.
5
V troubě pak pečeme asi na 150 °C, horkovzduchem zhruba 30 minut - nutno kontrolovat pohledem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Blesková treska pro začátečníky

Blesková treska pro začátečníky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • brusli | 15. 2. 2013 18:12

    <:-) je to super recept proste dobry mam to rad je to proste krasna pizza a vyborna

  • Andrea Zouharová | 23. 10. 2009 16:50

    Pravej česnek to jistí. Mám doma listové těsto a nevím,co s ním. Zkusím teto recept,vypadá dobře.

  • František | 23. 5. 2006 10:55

    Je to super recept

  • Bája | 1. 7. 2005 12:17

    Takhle to dělám s jinými druhy těst a je to moc dobré, krájené třeba jako chuťovka k vínu. Náplně taky obměňuji - osvědčilo se mi kyselé zelí s kečupem a špenát se sýrem

  • Nikol | 29. 6. 2005 20:35

    to zní dobře - vyzkoušíme!!!!!!!!! Díky

  • Michal Kafuněk | 27. 6. 2005 15:42

    výborný dnes jsem to měl kobědu a moc mi to chutalo.

  • erin | 28. 9. 2004 16:20

    Vypadá to dobře, ale česnekový granulát? Jednou jsem ho měla doma: česnek to nenahradí a ještě to má divnou pachuť. Takže podle mne: žádný granulát, ale poctivý česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky
Chuťovky Ze sýra Ze šunky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové koření Cibule Eidam sýr Kečup - jemný Kmín Koření na pizzu Listové těsto Olivový olej Paprika Paprika - sladká Pepř mletý Šunka Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Skotská vejce

Skotská vejce

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Směs na špagety

Směs na špagety

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

377
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Buřty na pivě
Buřty na pivě
32
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
31
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Pizza alá štrůdl i pro začátečníky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact