• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Pivovarské tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivovarské tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 200
      g kuřecí játra
    • 2
      ks klobása měkká valašská klobása
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 250
      ml pivo
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • 2
      stroužek česnek
    • olej
    • červené feferonky sterilované - na ozdobu
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky.
2
V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a znovu chvíli opékáme.
3
Poté stáhneme z ohně, přidáme prolisovaný česnek a grilovací koření.
4
Promícháme, zalijeme pivem, přidáme žampiony, worchestr, hořčici, chilli omáčku (kečup) a dusíme do měkka.
5
Pokud by bylo málo šťávy, opatrně přilijeme vodu.
6
Maso by nemělo v omáčce plavat, měla by se vytvořit jen šťávička.
7
Při podávání ozdobíme na jemná kolečka nakrájenou cibulí a feferonkou.
8
Příloha: bramboráčky nebo hranolky a pivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • veruuk | 6. 3. 2012 14:32

    Taková mňamka a bez fotky? Napraveno ;-) Výborné, určitě zopáknu - nařídil přítel... ;-)

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:30

    Výborné a moc oblíbené, dávám recept všem známým a příbuzným a má velký ohlas!!

  • Kamila Horáčková | 15. 1. 2007 18:33

    Dělám také, opravdu MŃAMKA!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené feferonky Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Klobása Kuřecí játra Kuřecí prsa Nákládané žampiony Olej Pikantní hořčice Pivo Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Ovesné muffiny

Ovesné muffiny

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

614
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
162
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
122
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
86
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
65
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Pivní vrabci
Pivní vrabci
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní závin
Pivní závin
Pizza
Pizza
Pizza - základní těsto
Pizza - základní těsto
Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
  • Recepty.cz
  • Pivovarské tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact