Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Výborná ořechová bábovka
Francouzské toasty sladké
Vepřový králík pečený na bylinkách
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Rýžový nákyp s broskvemi
Bostonské krémové mufiny
Malinové / ostružinové knedlíky
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki