Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Koložvárské zelí
Výborný chléb, který se vždy povede
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Zapečené brambory s brokolicí a…
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Bulgurové rizoto s hlívou
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki