• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní vrabci
Napište svůj komentář k receptu

Pivní vrabci

autor: paya
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 21
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní vrabci
Pivní vrabci
Pivní vrabci
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g vepřová plec
    • 400
      ml pivo
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kousky. Osolíme, potřeme česnekem, vložíme do mísy a zalijeme pivem. Necháme v chladničce odležet alespoň 1 hodinu.
2
Potom maso vyjmeme, necháme okapat a opečeme v pekáčku na sádle. Přidáme pokrájenou cibuli, orestujeme a zalijeme pivem z nálevu. Pečeme v troubě za občasného míchání do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Česnekovo-zázvoroví vrabci se žampiony

Česnekovo-zázvoroví vrabci se žampiony

Houboví vrabci

Houboví vrabci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepibubu | 15. 6. 2012 14:29

    zítra budou, když už vrabce, tak tyhle.... Koupila jsem plecko, zelí, rohlíky, a budou vrabci se zelím a h. knedlíkem

  • zuzka0011 | 16. 1. 2012 12:19

    nechala jsem maso naložené přes noc, ale asi už to bylo moc. dost to nasáklo chuť piva. příště naložím kratší dobu a určitě bude výborné. ale mému příteli "pivaři" chutnalo nesmírně :-)

  • MartikK
    MartikK | 31. 5. 2011 20:23

    Výborná bašta. Sos jsem trošku zahustila tmavou jíškou, přidala jsem ještě kmín. Nemělo to chybu; měli jsme se špenátem a bramborovým knedlíkem.

  • pepibubu | 31. 3. 2011 09:05

    Naprosto skvělý jídlo! Měli jsme se zelím a houskovým knedlíkem, a moc jsme si pochutnali.

  • recepty73
    recepty73 | 23. 11. 2010 16:43

    Po uležení jsem pekl rovnou na cibuli.Měli jsme se špenátem a bavorským knedlíkem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Pivo Sádlo Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Pražský koláč

Pražský koláč

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Francouzská bageta

Francouzská bageta

Cappuccino roláda

Cappuccino roláda

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

105
Francouzský dresing
Francouzský dresing
89
Vaječné rolky s nori a uzeným lososem
Vaječné rolky s nori a…
40
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
32
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
30
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Pivní sýr
Pivní sýr
Pivní sýr
Pivní sýr
Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.
Pivní sýr dle časopisu F.O.O.D.
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní závin
Pivní závin
Pivovarské tajemství
Pivovarské tajemství
  • Recepty.cz
  • Pivní vrabci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact