• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
Napište svůj komentář k receptu

Pivní utopenci pro dědečka

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní utopenci pro dědečka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks špekáček
    • 6
      ks zelená paprika
    • 3
      ks cibule
    • 2
      dl ocet
    • 1
      dl pivo
    • 1
      dl voda
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      lžička nové koření

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a špekáčky nakrájíme na kolečka a papriku na proužky.
2
Pivo, vodu, ocet, sůl, cukr, koření svaříme.
3
Do sklenic skládáme vrstvu špekáčků, cibule a paprik a opakujeme až po okraj.
4
Zalijeme teplým nálevem a necháme alespoň 2 dny uležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bajulek | 28. 6. 2013 09:56

    Mě příjde, že je v tom strašně moc pepře, málem mi uhořela pusa :-)

  • Špunt | 30. 8. 2011 16:47

    To je právě výhoda, když to zatáhne hladinu, tak se to nekazí a déle to vydrží a můžou déle zrát... Někdy i sádlo přidávám.

  • Blanulina | 10. 3. 2011 14:22

    Je to dobrý,ale musí se to zalívat svařeným nálevem až studeným,jinak v tom plavou kousky sádla pokud máte kvalitní špekáčky.Teplým neee.

  • Blanka | 10. 3. 2011 10:43

    Utopence jsou vynikající,jen teda je lepší je zalít až nálevem studeným,svařeným.Tím teplým je to špatný,když máte masité špekáčky,tak pak to sádlo,se drží na sklence a i v nálevu plavaj takové jakoby vločky (kousky sádla).Jinak jsou výborný a taky tam někdy přidám i feferonku :-)

  • radek schubert | 31. 8. 2008 11:58

    vyskoušíme, naložíme, uvidíme když je sníme jestli vám je pochválíme.jdu na to

  • Jana Remková | 1. 6. 2008 13:01

    Vynikající utopenci.Dala jsem je do 2 sedmiček a jedné trojky,během večera zmizely a hned jsem rozdávala recepty na ně.Přidala jsem si čili papričky a byly super pikantní.Dávám za 1!

  • Věra z DC | 21. 5. 2008 14:45

    Terezko, máš pravdu, nejsem děduška a taky bych si dala říct :-))))

  • Jana Remková | 21. 5. 2008 13:16

    Tak jdu na to,z těch utopenců,co jsou tady v nabídce se mi líbí nejvíc,kdysi jsem dělala taky na kolečka a obalovala v čili a pak dávala do sklenic a jestli si dobře vzpomínám,dávala jsem je na chviličku do trouby.Byly vynikající a udělal se takový zulc,to byla mňamka,ale rcept jsem někde stratila,tak vyzkouším tohle a obalím v tom čili,snad to bude k jídlu!

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 07:35

    Myslím, že utopence si dá nielen deduško : )))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Syrové Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Pivo Špekáček Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"

Ananasovo-kokosová roláda "Piña…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
18
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Dominika Myslivcová opět škádlí: V plavkách na hradě!

Dominika Myslivcová opět škádlí: V plavkách na hradě!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact