• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
Napište svůj komentář k receptu

Pivní utopenci pro dědečka

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní utopenci pro dědečka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks špekáček
    • 6
      ks zelená paprika
    • 3
      ks cibule
    • 2
      dl ocet
    • 1
      dl pivo
    • 1
      dl voda
    • 2
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      lžička nové koření

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a špekáčky nakrájíme na kolečka a papriku na proužky.
2
Pivo, vodu, ocet, sůl, cukr, koření svaříme.
3
Do sklenic skládáme vrstvu špekáčků, cibule a paprik a opakujeme až po okraj.
4
Zalijeme teplým nálevem a necháme alespoň 2 dny uležet.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bajulek | 28. 6. 2013 09:56

    Mě příjde, že je v tom strašně moc pepře, málem mi uhořela pusa :-)

  • Špunt | 30. 8. 2011 16:47

    To je právě výhoda, když to zatáhne hladinu, tak se to nekazí a déle to vydrží a můžou déle zrát... Někdy i sádlo přidávám.

  • Blanulina | 10. 3. 2011 14:22

    Je to dobrý,ale musí se to zalívat svařeným nálevem až studeným,jinak v tom plavou kousky sádla pokud máte kvalitní špekáčky.Teplým neee.

  • Blanka | 10. 3. 2011 10:43

    Utopence jsou vynikající,jen teda je lepší je zalít až nálevem studeným,svařeným.Tím teplým je to špatný,když máte masité špekáčky,tak pak to sádlo,se drží na sklence a i v nálevu plavaj takové jakoby vločky (kousky sádla).Jinak jsou výborný a taky tam někdy přidám i feferonku :-)

  • radek schubert | 31. 8. 2008 11:58

    vyskoušíme, naložíme, uvidíme když je sníme jestli vám je pochválíme.jdu na to

  • Jana Remková | 1. 6. 2008 13:01

    Vynikající utopenci.Dala jsem je do 2 sedmiček a jedné trojky,během večera zmizely a hned jsem rozdávala recepty na ně.Přidala jsem si čili papričky a byly super pikantní.Dávám za 1!

  • Věra z DC | 21. 5. 2008 14:45

    Terezko, máš pravdu, nejsem děduška a taky bych si dala říct :-))))

  • Jana Remková | 21. 5. 2008 13:16

    Tak jdu na to,z těch utopenců,co jsou tady v nabídce se mi líbí nejvíc,kdysi jsem dělala taky na kolečka a obalovala v čili a pak dávala do sklenic a jestli si dobře vzpomínám,dávala jsem je na chviličku do trouby.Byly vynikající a udělal se takový zulc,to byla mňamka,ale rcept jsem někde stratila,tak vyzkouším tohle a obalím v tom čili,snad to bude k jídlu!

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 07:35

    Myslím, že utopence si dá nielen deduško : )))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Syrové Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Pivo Špekáček Sůl Voda Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Pomazánka z tuňáka

Pomazánka z tuňáka

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

159
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
105
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
74
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
64
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
53
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Brzo nebudu... Sobota o konci života

Brzo nebudu... Sobota o konci života

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Hydratační mlhy a vody ve spreji: Proč je během léta rozhodně potřebujete?

Hydratační mlhy a vody ve spreji: Proč je během léta rozhodně potřebujete?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Rozjetá oslava finále Survivora! Kdo si ji nenechal ujít?

Rozjetá oslava finále Survivora! Kdo si ji nenechal ujít?

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

  • Recepty.cz
  • Pivní utopenci pro dědečka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact