• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
Napište svůj komentář k receptu

Pivní marinované špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 26
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
Pivní marinované špízy
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • cibule na kolečka nebo klínky
    • čerstvé houby : hlíva, bedla, václavka
    • 100
      g špek nebo slanina
    • čerstvá zelenina dle chuti: paprika, patizon, dýně, cuketa...
    • 600
      g maso vepřové, drůbeží, králičí
  • Marináda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks česnek nastrouhaný nebo rozetřený, celá palička
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 100
      ml pivo 10° světlé (lze i černé)
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 50
      ml olej
    • 1
      lžička mletá sladká paprika , lze i pálivá

Postup přípravy receptu

1
Z piva a ostatních ingrediencí umícháme marinádu, ve které necháme v chladnu, alespoň přes noc (nejlépe 24 hodin) odpočívat - marinovat připravené špízy, které jsme připravili střídavým napichováním pokrájeného masa, špeku a cibule na špejli nebo jehlici. Na špízy můžeme přidat i zeleninu nebo houby. Během marinování špízy alespoň dvakrát otočíme. Alespoň hodinu před tepelnou úpravou vyndáme z lednice. Špízy smažíme na pánvi s trochou oleje nebo pečeme v troubě, případně i grilujeme. Po tepelné úpravě ještě mírně osolíme (nemusí být). Pokud je marinády málo, přiděláme dle potřeby.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem, dipy, zeleninou...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí špíz s krevetami

Rybí špíz s krevetami

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Špízy se svěžím salátem

Špízy se svěžím salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Žáková | 18. 11. 2016 15:19

    Za jedna <:-)

  • Iva | 22. 7. 2016 15:00

    Opravdu skvělé. Neměly chybu!

  • Romi | 12. 5. 2016 18:54

    Skvele. Dekujeme.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Kuřecí Krůtí Králičí Uzeniny & mleté maso Grilování & BBQ
Maso Králičí Grilování Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Svačina Večeře Pečení Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Čerstvé houby Česnek Cibule Drcený kmín Maso Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Pivo Špek Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Zapečené brambory se špenátem a houbami

Zapečené brambory se špenátem a…

Spaghetti con polpettini

Spaghetti con polpettini

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

30
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
13
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Smrt Jorgy Kotrbové (†78): Exmanžel Žák se spěchal rozloučit

Smrt Jorgy Kotrbové (†78): Exmanžel Žák se spěchal rozloučit

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Další doporučené recepty:

Pivní kroupy s čočkou
Pivní kroupy s čočkou
Pivní kuřecí prsa
Pivní kuřecí prsa
Pivní marináda na grilování
Pivní marináda na grilování
Pivní palačinky
Pivní palačinky
Pivní pečivo
Pivní pečivo
Pivní pomazánka
Pivní pomazánka
  • Recepty.cz
  • Pivní marinované špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact